Paii Eu as prezenta fetelor luciu de la Avon Pink shimmer in valoare de 15 lei. Este foarte bun eu ma dau cu el
Eu de pilda sunt distribuitor FM. au prod de curatenie, make up si parfumuri de firma. un produs ca sa-l poti vinde trebuie sa fie bun sa te ajute si el ceea ce se intampla. produsele trebuie sa fie sigilate. e de ajuns sa ia cineva si daca e bun produsul il recomanda si cumpara si altele si apoi ajungi sa te caute ele. gandeste-te de cate ori facem reclama gratuita : am cumparat ariel si a scos toate petele, am luat pantofi de ara si m-au tinut f mult etc. daca vrei sa aflii mai multe incearca sa citesti despre MLM (multilevelmarketing ). Bafta
Vad cu regret ca nu avem un raspuns foarte bun; eu nu am cerut modul de prezentare sau alte prostii de genu' doar o idee; si noi trebuie sa aducem o mostra sau ceva la scoala deci de unde puteam face rost de ce spuneti voi pe aici...totusi voi da o fundita
In primul rand ar fi un produs pe care eu il folosesc si sunt multumita de el, pentru a convinge pe cineva sa-l cumpere a-si scoate in evidenta in primul rand faptul ca acea persoana are nervoie de acel produs. de ex: Sare de baie exfolianta cu uleiuri- firma seacret spa- pretul 120 lei 400 ml: in primul rand inlatura celulele moarte de pe intreg corpul, stimuleaza circulatia sangelui si detoxifica pielea, continand saruri si minerale din marea moarta amelioreaza simptomele psoriazisului si lupta cu dermatitele, contine uleiuri esentiale naturale printre care ulei de musetel, jojoba, extract de aloe vera ce catifeleaza si hidrateaza intens pielea, este foarte bun pentru coate, calcaie, genunchi unde pielea este in permanenta uscata. de asemenea masat pe zonele cu probleme este un foarte bun anticelulitic. etc mai multe informatii gasesti aici:http://www.seacretspa.com/salt-and-oil-scrub_13_22