anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca nu este o intrebare, dar dirugu si profa de romana ne tot fataie.Se pare ca nu am mai dat joi teza la romana si nici luni teza la mate.Acum, din cate ne-a zis dirugu(clasei a 5-aB)(nu conteaza ce scoala), dam marti teza la mate si joi teza la romana.Asa ca nu stiu.Deci, va rog frumos sa ma iertati daca nu mai intru, dar trebuie sa fiu pregatita pentru orice eventualitate. Daca ne spune luni ca dam teza la mate sau romana? Trebuie sa fiu pregatita.Deci, Va rog sa nu va suparati daca nu mai intru asa des.

Răspuns Câştigător
| dulshe a răspuns:

Stai linistita, cel mai important e sa treci cu bine prin teze, k doar cel mai important e sa ajungi cineva in viata, iti urez mult SUCCES siti tinem pumnii toti cei de aici, de pe TPU
ast sa ne zici ce note scoti

19 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Da prioritate studiului.Vei fi tratata cu intelegere si chiar apreciata.Succes.Mira

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistita.happyTezele sunt mai importante.happy
Noi te asteptam si speram sa te intorci repede.happy

| elena a răspuns:

Te rog sa nu mai intri...

Janina
| Janina a răspuns:

Ce aveti mai?
anna_fun_steaua, incearca sa iti controlezi iesirile!

| Bishop a răspuns:

Succes, bafta sa iei note mari!

| Annitu a răspuns:

Vaaii... ce o sa ne facem noi fara tine?:O
o sa dea TPU faliment!crying

:hee heelaughinglaughing

| Annitu a răspuns:

Nici nu stii sa scrii corect gramatical!laughingo sa iei 3 la teza!laughing

| Annitu a răspuns:

Nu te-am injurat. vrei sa vezi cum e sa te injur?

cami
| cami a răspuns:

Off. fata constiincioasa. happy

mlm
| mlm a răspuns:

Este mai important sa termini cu tezele si sa-ti finalizezi situatia scolara.De TPU vei avea timp toata vara, nu fuge nimeni de aici.Bafta multa iti doresc.

| Bianca26bb a răspuns:

big grin... Invata pentru. teza, ca sunt mai importante tezele decat joaca pe TPU. Site-ul asta, dupa parerea mea, este o relaxare.Bafta la teze, colega!

| Bianca26bb a răspuns:

Am dat joi la ambele mai criSs.big grin

| tukhey23 a răspuns:

Eu zic, sa mai intrihee hee. o sa iti ducem, afurisitul de dor

| CriSslsa3 a răspuns:

Anna_fun_steaua, elena si tukhey23, mai bine nu mai raspunde-ati, sau, daca raspunde-ati, puteati sa scrieti si voi altceva

| CriSslsa3 a răspuns:

Multumesc la fel, colegawinking

| CriSslsa3 a răspuns:

MULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURILE DATE (CHIAR DACA UNELE NU AU FOST FOLOSITOARE).

| CriSslsa3 a răspuns:

Anna_fun_steaua eu nici nu te-am injurat. Dc ma injuri? Ce ai cu mine? Nu ti-am zis nimic. Ti-am spus doar ca mai bine nu mai raspunde-ai.

| BluePuff_3062 a răspuns:

Eu sunt clasa a V-a B! Profilul clasei e desenul si sunt la Liceul de Arta Hariclea Darclee din Braila.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mult succes la scoala, te asteptam cu vesti bune si note mari!