Du-te in stanga sus pe Messenger > Preferences > Appearence > Change Fonts & Colors > alegi scrisul si ce mai vrei de acolo apoi OK > Apply
Si acum o sa scrie peste tot la fel!
Te duci la messenger-preferences-appearence-change fonds and color... sper ca te-am ajutat. funda? puncte?:X:*
Deci
Mai incat intri la messenger sus;; Apesi pe Preferences
Sau
apesi directe ctrl+shift+p
Apoi dai la Appearance ( in stanga )
Dupa aceea apesi pe butonul ala Change Fonts & Colors...
Apoi setezi toate alea si dai Apply
sper ca te-am ajutat
Funda?
Deschide Yahoo. ul, da click pe ceva unde scrie sus " messenger " apoi la " preferences ". apoi da click la " apparence ", " change fronts & colors ". alegi cum vrei tu apoi, " ok ", " aply", " ok ". si gata. Fundita?
Salut! Din intamplare am vazut intrebarea ta si m`am gandit sa ajut un prieten la nevoie!
Deci in primul rand dai acolo sus la messenger apoi dai click pe preferences, unde ai appearance
acolo dai pe "change fonts&colors" (sub bulina rosie) si iti schimbi totul
Merge!
Succes!
Ps.:Imi dai te rog o fundita ca am mare mare mare nevoie de una
Pai apesi ctrl+shift+p si iti apare un dreptunghi si u selectezi APPARENCE SI DAI LA change fonts si colors si iti alegi u de acolo culoare cum vrei sa scie si cat de mare sa scrie. APOI dai OK si dai APPLY si astepti un pic si apoi dai iar OK si gata cam asta e... Funda?
Messenger=>Preferences=>Appearance=>si trebuie sa-ti scrie ceva despre font(in general acolo scrie Arial)apesi pe el si iti selectezi fontul si culoare, dai apply si gata
Pei e un inceput ca stii cum sa faci asta. Da'mi add si iti explic pe mess . brd_19_90 este id'ul meu.