| JohannaStone a întrebat:

Stiu cum poti alege o culoare si sa scrii cu un anumit tip de font (la yahoo! messenger) dar nu stiu cum sa le fac sa se pastreze asa oriunde as scrie fara sa l mai selectez eu de fiecare data. Va rog sa imi spuneti daca stiti! Multumesc mult de ajutor!

Răspuns Câştigător
| Inamicul a răspuns:

Du-te in stanga sus pe Messenger > Preferences > Appearence > Change Fonts & Colors > alegi scrisul si ce mai vrei de acolo apoi OK > Apply
Si acum o sa scrie peste tot la fel!

10 răspunsuri:
| Christine_8758 a răspuns:

Te duci la messenger-preferences-appearence-change fonds and color... sper ca te-am ajutat. funda? puncte?batting eyelashes:X:*

| Florii_4197 a răspuns:

Deci

Mai incat intri la messenger sus;; Apesi pe Preferences
Sau
apesi directe ctrl+shift+p

Apoi dai la Appearance ( in stanga )
Dupa aceea apesi pe butonul ala Change Fonts & Colors...
Apoi setezi toate alea si dai Apply

sper ca te-am ajutat big grin

Funda?

| Luuuv a răspuns:

Deschide Yahoo. ul, da click pe ceva unde scrie sus " messenger " apoi la " preferences ". apoi da click la " apparence ", " change fronts & colors ". alegi cum vrei tu apoi, " ok ", " aply", " ok ". si gata. Fundita?

| Sarucka a răspuns:

Salut! Din intamplare am vazut intrebarea ta si m`am gandit sa ajut un prieten la nevoie! happy

Deci in primul rand dai acolo sus la messenger apoi dai click pe preferences, unde ai appearance

acolo dai pe "change fonts&colors" (sub bulina rosie) si iti schimbi totulhappy

Merge!

Succes!

Ps.:Imi dai te rog o fundita ca am mare mare mare nevoie de unahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da funda cuiva messenger>preferences>aperance? change font and colours>aplly eu am yahoo messenger de ala mai. nou da funda cuivaa! aloo!

| Daalinaaaa a răspuns:

Pai apesi ctrl+shift+p si iti apare un dreptunghi si u selectezi APPARENCE SI DAI LA change fonts si colors si iti alegi u de acolo culoare cum vrei sa scie si cat de mare sa scrie. APOI dai OK si dai APPLY si astepti un pic si apoi dai iar OK si gata cam asta e... Funda?

| OptimusPrime a răspuns:

Te duci la Messenger sus>Preferinte>Change fontcolor si alegi acolo

| OptimusPrime a răspuns:

Sus la Messenger>Preferinte>Change font and color>si alegi acolo.

| Kqzu97 a răspuns:

Messenger=>Preferences=>Appearance=>si trebuie sa-ti scrie ceva despre font(in general acolo scrie Arial)apesi pe el si iti selectezi fontul si culoare, dai apply si gata

| BrD a răspuns:

Pei e un inceput ca stii cum sa faci asta. Da'mi add si iti explic pe mess happy. brd_19_90 este id'ul meu.