O. o Nu cred ca, cunosc un baiat caru-ia sa-i fi trecut prin cap sa-si zica furnica pe un numit site so bravo.Nu esti un ciudat si oricum bine ca ne-ai spus ca esti baiat.
Daca vrei ca lumea sa nu spuna ca esti fata, mai pune ceva langa numele acesta sa sune a baiat, ca nu toata lumea citeste si tine minte ce spui tu acum!
Trebuia sa-ti spui FURNICOIU, sa ne dam seama ca esti baiat.
Si acum, serios, ce conteaza? Important este ce simti tu despre tine nu ce cred altii, care la urma urmei nici nu te cunosc in rl.
La cate am vazut si citit pe aici nu avem motiv sa te credem ciudat, sunt altii chiar cu mintea pe bigudiuri care sunt ciudati rau...
Pai esti ciudat frate, ce ai? "Sunt baiat, ok?, acum sa nu ma credeti un ciudat " inainte ai pus intrebarea ce credem ca esti f sau b
doamne ce ne intereseaza la toate intrebarile astea la care raspund primesc stupid pentru ca unii sunt prea pro... si se simt
Felicitări! Bine ai venit în club. Să ne inviţi când bei prima ta bere, când tragi prima ta râgâială şi când înjuri pentru prima oară.
Chiar nu ama interesa daca esti baiat, fata, extraterestru, sirena sau dragon or varcolac!
tipicalgirl întreabă:
andda123 întreabă:
alexalx1234 întreabă:
adrryana întreabă: