| AvalohAlyn a întrebat:

Sunt boboc la liceu (clasa a IX-a ), mai precis la Colegiul Economic,, Virgil Madgearu". Cum este la liceu? De ce trebuie sa imi fie frica? De ce sunt cei mai frumosi ani? Puteti sa descrieti putin anii de liceu? E mai frumos ca la generala? Am emotii.

15 răspunsuri:
| AvalohAlyn explică:

Ma refeream la scoala, materii.laughing

| AvalohAlyn explică:

Sper sa fie asa Adyna.love struck

nony
| nony a răspuns:

Trebuie sa-ti fie frica de aia de clasa a 12-a rolling on the floor..babocelule

| inna a răspuns:

Da este mai frumos decat in generala, n are de ce sa-ti fie frica.Madgearu este un liceu bun. Felicitariwinking

| MisterKat a răspuns:

Anii de liceu sunt si cu bune si cu rele. Eu am colegi plictistori, multe "bisericute" si e nasol... Cred ca ar trebui sa iti fie frica de mate si chimie in liceu, mie astea mi-au dat dureri de cap... E ceva mai fain ca in generala, aici sunteti un pic mai maturi. E normal si eu am avut emotii, sa vad cum e la liceu, sa vad colegii, profesorii. Nu iti fie teama, o sa fie fain! happy

Succes!

Si sa nu iti fie frica de a 12-a. Eu o sa intru in a 12-a. Dar nu cred ca o sa fie greu, stii cum se zice: "nu e dracul chiar asa de negru".happy

O zi faina!

Daniel.

| JustMeFlory a răspuns:

Sa nu ii bagi in seama pe cei care o sa-ti spuna bobocule! crede-ma o sa fie destui(eu am simtit pe pielea mea)In primul an va fi putin mai greu, pana te intergrezi, pana iti faci prieteni, pana ajungi sa cunosti profesorii.In rest...nu trebuie sa iti fie frica de nimic si nimeni(decat de profi si director). Si mie una nu mi s-a parut ca e mai frumos ca in generala...eu as vrea acum macar o zi sa mai fiu in generala, poate unde si faptul ca am avut 8 ani de zile aceiasi colegisadSucces!

| danutza a răspuns:

Nimic schimbat fata de generala...asa cum sti sa te impui in colectiv...asa iti vei castiga si respectuwinking

| dragosh a răspuns:

Din cta nu?happy. Astea sunt cei mai frumosi ani... o sa vezi tu de ce, te las in suspanslaughing

| Adyna_2391 a răspuns:

Cred ca orice boboc are emotii...este normal, dar te asigur ca anii de liceu sunt cei mai frumosi, superbi, ai cele mai frumoase amintiri si cu siguranta la liceu este mai frumos ca in generala; daca vrei sa faci o impresie buna printre profesori eu zic ca in primul semestru sa te straduiesti putin mai mult, apoi nu o sa mai ai probleme. oricum sunt sigura ca o sa iti placa viata de liceu.Bafta!

| cristina_4037 a răspuns:

Da, este frumos si in Madgearu, nu are de ce sa iti fie frica, ore nu se fac.majoritatea, colegii sunt de treaba, unii prietenosi, altii mai putin, ca in orice liceu, mai sunt si personaje, pp-n criste, care vor sa isi ia notele pe baza paratului si minciunilor cu care se duc la profesori, diriginti...dar...nu toti le iau in considerare, conteaza si interesele fiecauia...
In rest, cei mai frumosi ani, dupa mine sunt a 10-a si a 11-a, pentru ca intra- noua abia incepi sa iti cunosti colegii va aflati interesele, etc...si deja din a 10-a va imprieteniti, creati poate relatii stranse unii cu ceilalti si a 11-a e de vis:X:X, a 12-a cred ca va trece cel mai repede, nu ca celelelte trei nu ar trece, eu m-am trezit intr-a 12-a si nici nu stiu cat de repede au trecut anii, parca ieri alaltaieri abia ne obisnuiam cu colegii.tongue E super frumos. Liceul este mult mai frumos decat scoala generala...
Te pup. :*:*

| yoyo_4559 a răspuns:

De unde esti? Ca e si in Ploiesti liceu' asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa ai emoti.Asa mi se spunea si mie ca odata ajunsa la liceu o sa iau bateie... dar nu cred asta.Acei ani sunt cei mai frumosi ani deoarece sunt anii adolescentei ani tinereti, cand inca esti copil, pana la 18 ani, cred ca este mai frumos ca in generala si eu trec in acest an clasa a 9-a big grin :X si nu am emotii (doar cateva.100,200) :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liceul e slabutz ca valoare. O sa fie multe fete si putini baieti. asa ca norocul tautongue. Oricum majoritatea fetelor termina virgine si frustrate. barfa multa si stupida... Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E incredibil de geniaaal in madgearu! doar ca trebuie sa inveti putin mai mult happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

da asa e ai mare dreptate...