| reginanoptii a întrebat:

Sunt cam noua logata si nu stiu ce inseamna fundita. Imi puteti spune?:d

Răspuns Câştigător
| NumePublicAnonim a răspuns:

Pai, cand primesti un raspuns de la cineva, ai ocazia sa-l votezi.langa raspuns vezi o fundita pe care o dai la un raspuns pe care-l consideri cel mai bun!

9 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Fundita inseamna premiul virtual TPU care se acorda de catre initiatorul unei intrebari celui mai bun raspuns considerat tot de el, initiator.Si tu poti acorda fundita la aceasta intrebare folosind butonul din dreapta cu declara raspunsul castigator in care este desenat si o fundita.Numai bine

Stefan
| Stefan a răspuns:

Fundita este un premiu simbolic obtinut in urma unui raspuns bun sau foarte bun la o intrebare pusa pe TPU.

| Oxanna a răspuns:

Bun venit pe TPU nou'logatohappy
fundita...numita si fundoi, fundita etc, este recompensa pe care o oferi utilizatorului ca ti'a dat un raspuns cat mai bun, elaborat, explicit, la subiect. Prin fundita iti exprimi recunostinta pentru cei care si'au furat putin din timpul lor pentru a te ajuta.happy

Bine ai venit in comunitatea TPU!:*

| Alynutzaaa a răspuns:

La fiecare intrebare pusa tu vei fi nevoita sa punctezi raspunsul care ti s`a parut : Folositor, Nefolositor, Amuzant, Inteligent, Stupid!

Aceste variante le gasesti sub fiecare raspuns la intrebarea ta! Insa din toate raspunsurile primite vei fi nevoita sa alegi un raspuns care ti s`a parut cel mai bun, numit si "raspunsul castigator', acesta fiind premiat cu o fundita!

fundita o gasesti in dreapta si are culoarea gri, dupa ce dai click pe ea ( in semn ca ai ales un raspuns castigator) isi va schimba culoarea in portocaliu in semn ca ai ales un raspuns castigator!

| balintsebastian a răspuns:

Fundita inseamna un semn de a arata ca raspunsul este castigator
daca cineva iti da raspunsuri multe la intrebarea ta apare o fundita gri daca apesi pe ea inseamna ca raspunsul acela e castigator
poti da doar o fundita la fiecare intrebare

| Biutzu a răspuns:

Dupa ce pui o intreba si cineva ti-a raspuns, o acesezi intrebarea si in dreptul fiecarui raspuns ai raspuns castigator. fundita e raspunsul castigator. sper ca al primesc si eu

| Catiii a răspuns:

Poi,

funda se da raspunsului castigator.

de ex. tu ai ai pus o intrebare. si 10 persoane sa zic. raspund la acea intrebare. poate te`au ajutat toate, sau doar cateva. dar unul poate ca te-a ajutat in special si ii dai funda

deci dai funda raspunsului care te-a ajutat cel mai mult sau ti-a placut.

sper ca te-am ajutat happy '.

| danielb a răspuns:

Cel mai bun raspuns oferit intrebarii tale este premiat de tine cu fundita apare acolo la mesaj da si mie si ai sa vezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Funditele sunt raspunsurile castigatoare.Mai multe despre acest subiect si multe altele referitoare la acest site, care te-ar putea interesa, poti citi aici: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente.