Buna! Citeste si tu o data tot ce ai de anul trecut (spicuiesti ce este mai important) si vei avea ce sa scrii la testul initial. Mult succes!
Eu nu am auzit de nici o lege si nu am dat deja test la geografie care nu l-a trecut(ajuta si faptul ca deocamdata catalogul este un dosar) ) oricum, nu cred ca o sa dea chestii prea specifice...invata ce e mai important sau muta-te langa cineva care stie sau a invatat
Noroc!
Nu ati facut si voi un pic de recapitulare? Eu stiiam ca inainte de teste se face recapitulare insa mai sunt unii profesori care itii da test din prima ora.
Pune mana si invata xDumy, eu te-as lasa corigent la Limba romana.Reason:
-nu se scrie "eu stiiam", corect e "eu stiam"
-nu se scrie "itii da test", corect e "iti da test"
Si ca sa acopar si celalalt ascpect, daca folosesti de exemplu expresii de genul " fi serios", renunta, se spune :"fii serios", cu doi de "i".
Fa ce stii. Daca nu stii nimic incearca si tu sa copii de la ceilalti sau nu scrie nimic. e test initial nu se trece in catalog asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme
Buna,eu zic sa nu iti faci griji din moment ce este doar un test initial si notele nu se pun in catalog. Cat despre faptul ca ai uitat materia din anii precedenti...asta ni se intampla tuturor si ne "ajuta" si faptul ca toata vacanta nu recitim nimic din ce ni s-a predat la scoala in decursul anului precedent.
Bft la test! pa-pa
Buna! Este un test initial si nu conteaza forte mult. Poti sa-nu imveti nimic.Eu am dat un test initial la mate si a doua cea mai mare nota a fost 6.00(sunt in clasa a 7-a). Bafta.
YuLiAnDrEeA întreabă:
Pisicanazdravana întreabă: