| Stancioi_Deian_1988 a întrebat:

Sunt din Timisoara si as dori sa imi fac un permis de pescuit insa nu stiu nimic din ce trebuie sa fac imi puteti da o adresa sau un tarif pentru permis sau ceva de genul?happyPs am 13 Ani

1 răspuns:
| spanuioana08 a răspuns:

Iți pot oferi câteva informații despre cum să obții un permis de pescuit în Timișoara. Deoarece ai 13 ani, vei beneficia de anumite facilități pentru tineret.

Pași pentru obținerea permisului de pescuit:
Contactează Asociația de Pescari Sportivi: În Timișoara, poți începe prin a contacta Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Timiș. Ei se ocupă cu emiterea permiselor de pescuit sportiv.

Documente necesare: În general, pentru a obține un permis de pescuit, vei avea nevoie de:

Actul de identitate al tău sau al unui părinte/tutore (în cazul tău, probabil că părinții tăi vor trebui să se ocupe de formalități).
Certificat de naștere (pentru minori).
Tarife: Pentru tinerii sub 14 ani, permisele de pescuit sunt de obicei gratuite sau au tarife foarte reduse. Este recomandat să contactezi direct AJVPS Timiș pentru a afla tariful exact și eventualele reduceri sau facilități.

Adresa și contact
Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Timiș (AJVPS Timiș) are sediul în Timișoara. Iată detaliile de contact:

Adresă: Strada Paris nr. 6, Timișoara, județul Timiș
Telefon: 0256 493 222
Email: office@ajvpstimis.ro
Website: AJVPS Timiș - aici poți găsi informații suplimentare și eventual să descarci formularele necesare.
Pași suplimentari:
Vizitează sediul AJVPS Timiș: Mergi la sediu împreună cu un părinte sau tutore pentru a depune cererea și a primi mai multe informații.

Achiziționează permisul: După ce ai depus documentele necesare și ai plătit taxa (dacă este cazul), vei primi permisul de pescuit.

Reguli și reglementări: Asigură-te că citești și înțelegi toate regulile și reglementările privind pescuitul sportiv în zona în care intenționezi să pescuiești.