Si eu sunt clasa a 8a:d.
Nu, nu ramai p dinafara. deci intri la liceu si daca iei sub 5, dar notele astea conteaza la media de admitere.
Uite cum se calculeaza media:
2 x media claselor 5-8 + media tezelor cls 7 + media testelor astea nationale, totul impartit la 4.
Cred ca trebuie sa inveti mai mult la mate, in acest fel iti cresti sansele de a intra la profilul care vrei, se stie ca repartizarea se face in ordinea mediilor.
Nu va mai faceti griji de notele de la simulari, nu se trec in catalog si sa iti spun o faza pe care poate nu o stiai; e bine sa iei ote mici, de ce:pentru ca aceste teste nu se dau doar ca sa va obisnuiti voi cu sistemul si emotiile...ci si ca sa se stie nivelul de inteligentea al elevilor (un simplu test)daca testul iese prost rau atunci si subiectele vor fi mai usoare la testul real, in general iese prost la simulari ca sunt si mai grele subiectele, nu stiu daca ai inteles dar daca iese prost simularea la test va fi mai usor iar daca iese bine inseamna ca puteti si la test o sa va dea teste mai grele, adica naspa, mai greu
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: