Pai altceva nu ai ce sa-i faci, daca e blonda mai poti sa o mai lasi, dar daca e neagra atunci se vede urat si trebuie indepartata cu ceara calda.
In nici un caz sa nu o razi cu bicul. se va face groasa. trebuie smulsa. acum testeaza si vezi ce metoda preferi: ceara sau penseta. o sa vezi ce bine te simtit dupa ce faci asta si o sa te gandesti chiar de ce n-ai facut asta pana atunci. bafta
Cum ai putea sa scapi de ea daca nu o dai la o parte...adica nu o epilezi? ...doar sa faci o magie ceva
Acum serios Majoritatea fetelor au mustata, nu e nici o tragedie daca ti-o iei.Sa nu faci prostia sa tio epilezi cum epilezi parul de pe picioare ca iti creste ca la baieti. Cea mai buna solutie e sa o smulgi cu penseta sau cu ceara Te asigur ca nu iti creste mare sau nu stiu cum.
Sfatul meu este sa ti-o iei. Ce daca ai 14 ani? Odata si odata tot o sa faci asta pentru ca banuiesc ca nu vrei sa iti zica vreun baiat"ai mustata", sau sa ai porecle ciudate din cauza asta
Asta e parerea mea :*. Tu decizi
Si eu tot 14 ani am si o epilez cu bicul din saptamana in saptamana.
Iti recomand ceara dar doare foarte tare.
Cu bicul o sa iti creasca mai tare. Ceara trebuie sa fie moale dar nu foarte moale si nici tare.
Poti sa cumperi un set de decolorare a parului cate contine apa oxigenata si inca un praf de la farmacie