anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de 1 luna. El ma iubeste enorm de mult.si eu pe elbig grin. Duminica am incercat sa facem dragoste si a fost cam dureros pentru mine(eu fiind virginabig grin). azi am incercat din nou si totul a iesit ca la cartebig grin.Doar ca eu nu vreau ca de fiecare data cand ne intalnim sa,, ne amorezam". M-a sunat si i-am spus la ce ma gandesc si i-am zis ca nu vreau sa discut la telefon despre asta.Se simtea dupa voce ca era cam suparat. Ce(cum) sa fac sa-i pot explica,, marea" mea problema, fiindca eu nu-i pot rezista farmecelor atunci cand ne intalnimbig grin.Inteleg ca e baiat si nu se poate abtine, da vorba aia ...mai cu portialaughing...Multumesc anticipat si scuzati ca va,, deranjez" cu o astfel de intrebarebig grin

Răspuns Câştigător
| 11vladutz90 a răspuns:

PAi fi sincera cu el. Spune-i ce simti. Si daca vreti, stabiliti o zi pe luna sau la un interval de timp sa nu si-o ia in cap si sa-si doreasca prea mult ca ai dreptate, mai cu portia big grin> Mult succes si sa fiti tot impreuna.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intrebarea este: ai un motiv pentru chestia asta? Sau care e faza ca eu nu inteleg. Daca va doriti reciproc, de ce cu portia? Ca va strica relatia.

Janina
| Janina a răspuns:

Daca amandoi va doriti nu trebuie sa existe o "portie", insa cel mai ok ar fi sa discuti cu el si sa ii spui direct.
nu uita sa faci si o vizita la ginecolog cat mai curand.

| andreea_8479 a răspuns:

Va iubiti si va intelegeti foarte bine daca pentru el ai renuntat la virginitatea ta dupa o luna de relatie, deciii poti explica ceea ce simti si cum iti doresti sa fie relatia voastra, te iubeste si te va intelege, va face el putin pe suparatul la inceput dar trebuie sa inteleaga ca este ceva importatnt pentru tine

| T30D0RA a răspuns:

Sex dupa o luna? Omg! :O:O

| CarlaElena a răspuns:

Daca te iubeste, o sa inteleaga! happy

| Silviu_7167 a răspuns:

Explica-i pur si simplu ca nu poti de fiecare data, doar la o perioada te timp. Va intelege.

| robert1239 a răspuns:

rolling on the floor)))))Dai portia altuia si la prieten i-o dai altadata.

| DdDdde a răspuns:

Sincer ai putea sa discuti cu el despre aceasta problema ca sa zic asa daca el de fiecare data vrea numai dragoste inseamna ca poate numai asta vrea de la tine dar daca te iubeste cu adevarat te v-a intelege si se v-a putea abtinehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sta cu tine doar pentru sex? eu nu inteleg asta mai usot ca a trecut doar o luna.intre mine si prietena mea a trecut 1 an si 4 luni si nu am facut asta inca si ne cunosteam de multi timp inainte. daca voi ati facut deja asta o sa va plictisiti (cel putin el) si o sa aveti de suferit (cel putin tu). fal sa inteleaga urmatorul lucru dragoste nu este egal cu sex. daca el nu te intelege sta cu tine doar pentru sex se satura de tine si se duce la alta pentru el e usor.cati ani aveti>?

| wyctor a răspuns:

Dai de cite ori vrea daca l_ai invatat asa.