În viață vei tot schimba prietenele și prietenii.
Te implici prea mult, nejustificat de mult.
Da si mie mi s-a intamplat asta si chiar(in cazul meu)s-au mutat aman2 in banca.Dar...pentru o perioada scurta de timp pentru ca cealalta fata era foarte vulgara si obraznica.Acum nu prea mai vorbeste cu ea si nu se mai inteleg bine iar prietenia a revenit la normal.Asa o sa vezi ca in cele din urma prietena ta o va respinge pe aceea fata pentru ca nu cred ca si-ar dori sa te piarda pe tine pentru o vulgara.Asa ca nu te ingrijora!>
Spune-i verde in fata prietenei tale de banca ce se intampla apoi vezi ce urmeaza la mine a mers
Daca nu mai vrea sa stea in banca cu tine, nu inseamna ca nu e prietena cu tine, si te-as sfatui sa nu te bagi in comlicatii, asta este o problema minora si puteti fi amice in continuare.
Vai. Exact la fel patesc si eu. Ea sta cu mine in banca doar pentru ca ma inteleg foarte bine cu tipul care ii place.
Deci...eu zic ca cel mai bine e sa fi tu insuti si crede-ma e mai bine sa fi mai deschisa si nu plictisitoare, socializeaza normal ca rade mai mult cu cealalta daca ea e mai deschisa fi si tu asa si ai sa vezi cum o sa se schimbe lucrurile) sper ca sfatul meu sa te ajute cu ceva
Yurisa întreabă: