| Drusca a întrebat:

Sunt in clasa a-8-a si vreau sa citesc ceva dar nu stiu ce... M-ati putea ajuta cu o sugestie?

4 răspunsuri:
| CLau8GeRrY a răspuns:

Ew cand am fost clz a8a[acum un an] am studiat Baltagul si am fost obligatzi sa-l citim aksa in 2 zie, asa ca te sfatuiesc sa.l citesti de acum, pentru. ca st sigur ca va fy in programa limby sh lit. romane

| Zoxxx a răspuns:

Baltagul de Mihail Sadoveanu

| Jeanny22 a răspuns:

Hey...trebuia si tu sa dai mai multe detalii! Sa citesti de placere sau pentru scoala?
Daca vrei sa citesti ceva pentru tine, eu iti recomand sa citesti Fata din Zlataust de Ionel Teodoreanu, eroina carti este si ea tot clasa a VIII-a si astfel te poti transpune mai bine in lumea ei! Sper sa o gasesti la biblioteca! E o carte grozava! "Te-ntreb: ce-ai vrea să ţii în mâini? Un măr sau un soare? Îţi place să ţii merele în mână şi soarele să-l vezi pe cer. Altfel te temi de el. Mi-aş vinde soarele pentru un măr, numai ca să-l primeşti în mâinile tale." citat din carte
Jeanny22!

| sweetybombonik2 a răspuns:

Buna, daca treci in clasa a 8-a iti recoman sa citesti Baltagul de Mihail Sadoveanu sau O scrisoare pierduta de I.L.Caragiale. Sper ca te-am ajutat