| Mariutza_1905 a întrebat:

Sunt inebunita de iubire, as vrea sa am si eu un iubit dar nu gasesc, nu stiu ce sa fac cu dragostea asta, am mai avut prieteni si din partea lor numai dezamagiri.sad, as vrea si eu un partener care sa nu ma insele.

14 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da, da! Si eu as vrea!

Abh
| Abh a răspuns:

Bine tuh, hai ca ma sacrific eu... amu ce sa ma fac cu tine!? Ai mai mult de 15 ani? Macar sa nu depasim decada cu diferenta de varsta.

| Razvan a răspuns:

Spor la sarutat broaste, Maria.Nu mai ai decat aproximativ o viata sa faci chestia astathinking Crezi ca exista Fat-Frumos pe cal alb? Nu, l-am oprit eudevil
Ceri fidelitate, asta se gaseste foarte greu in adolescenta cand toti cauta sa cunoasca cati mai multi oameni pentru a-si forma o parere despre ce vor cu adevarat.La varsta asta baietii nu sunt pregatiti pentru o relatie matura, e normal pana la urma sunt mai imaturi de felul lor si cand cresc unii raman tot asatongue

| Ea12345 a răspuns:

Marita-te cu mine laughing

| hugo a răspuns:

Nu te intalnii cu toti depravatii care ii gasesti pe net, odata si odata va veni soarele si pe strada ta! De ex eu sunt singur de foarte mult timp si intr; un fel este mai bine pentru ca nu am pe nimeni care sa imi tina cont, unde cand cum si de ce fac! imean.fiecare are o jumatate a lui!

| bblock69 a răspuns:

Dar cati ani ani ca sa te plangi ca nu ai intalnit dragostea?
Trebuie sa vina, este chiar dupa colt!
Vorbesc serios... m-am intalnit eu cu ea si mi-a spus ca pe tine te cauta!
Si ai grija cu baietii; se stie ca cei mai multi... e porci!

| ionikutza a răspuns:

Nu cred ca este ceva care trebuie gasit urgent. Oricine isi gaseste perechea la orice varsta. Daca ai vazut si chiar si prietenle tale au un iubit de la o varsta mai mica hju le baga in seama...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa aici id de mess, or sa te caute in mesagerie sau direct pe adrea probabil si cei de pe net care vad adresa la cautare cu google. Scrie din ce oras esti si ia-i la scuturat, pana nu dai de acela care simti tu ca va fi asa cum vrei, nu te opri.
Scrie VARSTA, ADRESA MESSENGER, ORASUL.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

VA fi foarte greu La o virsta frageda curiozitatea este foarte mare Dupa o anumita virsta cerem prea mult de la parteneri dar in schimb oferim prea putin sau deloc Asa ca va fi foarte greu dar speranta moare ultima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica? un prieten? un iubit? un partener? sau un sot? fiindca toate la un loc. doar daca te casatoresti si respectivul este destul de inteligent sa intruneasca toate acestea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunoaste cat mai multi baieti, care ti-se par de treaba imprietenitiva si asa poate... inainte sa incepi o relatie trebuie sa devi prieten cu acea persoana pentru ati merge bine... lasa timpul sa decida, fa-ti prieteni cat mai multi, traieste viata, nu-ti face griji ca nu-ti gasesti iubirea, cand te gandesti mai mai putin la ea atunci o sa vina, relaxeazate, nu te grabi nu ai de ce... iti spun nu mai fii disperata pentru ati face prieten ca din cauza disperari cine stie pe cine vei alege, unul exact cum nu vrei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica? un prieten? un iubit? un partener? sau un sot? fiindca toate la un loc. doar daca te casatoresti si respectivul este destul de inteligent sa intruneasca toate acestea. postat la 15 Martie 2010 18:03

| FOCUS a răspuns:

Vezi ca este un baiat pe-aici care nu a cunoscut femeia inca, se delecteaza doar cu sora lui stinga

| denylovesnisa a răspuns:

Pai in primul rand uitete cum areti Cine sa te vrea Eu daca as fi baiat Iar tu ultima femeie de pe lume mai bine mas cupla cu lumea nu cu tine! I'm Sorry! asta e adevarul!