| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ a întrebat:

Sunt la facultate la zii. iar parintzi mei nu's de acoord sa muncesc mai ales ca am ficatu obosit. dar as vrea sa produc si eu niste bani. cum as putea?

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa ai banii tai incearca sa vezi daca nu gasesti un job pe calculator - de acasa. Nu e nevoie sa muncesti fizic. Poti sa faci referate pentru colegii tai, sau sa tehnoredactezi lucrari de licenta...
In schimb sunt de acord cu parintii tai ca nu trebuie sa te obosesti, mai ales daca ai probleme cu ficatul.
Totusi daca ei vor sa te sustina financiar ar trebui sa profiti pe moment, vei avea de muncit o viata intreaga. Concentreaza-te pe studiu si ia note cat mai bune, in felul asta se vor simti si ei recompensati.

4 răspunsuri:
eileen
| eileen a răspuns:

Invata bine la facultate, vei ajunge sus. Poti lucra de pe calculator, inveti un program ceva, faci web design, prelucrezi foto, etc.

| andreutz a răspuns:

Daca esti la zi, fa un bine si termina facultatea mai intai, dca iti place binenteles...eu a trebuit sa renunt la facultate in schimbul serviciului...nu imi permitea programul..si recunosc ca asa putin tot regret...acum mi-e greu sa ma apuc iar de scoala...eu unul asa te-as sfatui...

| mioara a răspuns:

Ascultai ei iti vor binele

| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ explică:

Da mioara stiu. dar ma simt aiurea. ca le este si lor greu. etc. as vrea sa ai ajut