Noua ne.o dat pe clasa a 5-a de citit la alegere dintre Colt Alb si Aventurile lui Tom Sawyer. Funda?
Incearca Toate panzele sus de Radu Tudoran vol I, II daca iti plac cartile de aventura sau daca nu Aventurile lui Tom Sawyer
fundita?
Incearca sa nu te gandesti prea mult.O sa te stresezi si nu e bine pentru cineva de varsta ta.Alege orice carte.Cu cat citesti mai mult cu atat profu de romana o sa fie mai incantat.
Eu am citit cartea insemnarile unei pustoaice in 3 zile si are vreo 200 si ceva de pagini(de obicei eu nu prea citesc mai nimic). e cea mai tare carte plus ca are si desene.
bafta!
Gena egoista tio recomand de domnul dawinks sa vezi ce note vei avea la biologie, chimie, fizica tio recomand
Eu,sincer daca as fi in locul tau as citii colectia de carti din AMURG, Noua si scurta viata a lui Bree Tanner, Gazda...
si multe altele.Bine acum depinde si de gusturile fiecaruia. Sper ca te-am ajutat!
Mai daca ai o lista de lecturi trebuie sa iei de acolo insa daca nu incearca cele 3 volume de Stapanul Inelelor de J.R.R.Tolkien le gasesti d ela adevarul si cartea e mult mai smechera ca filmul
Pai care carte iti place sau daca ai o lista de lecturi pentru vacanta iti alegi de acolo.