| Cioclu_Sabrina_1994 a întrebat:

Sunt la sfarsit de clasa a 5-a si trebuie sa-mi cumpar o carte ca s-o citesc in vara aceasta spre clasa a 6-a ce carte trebuie sa aleg?

Răspuns Câştigător
| robe_5426 a răspuns:

Noua ne.o dat pe clasa a 5-a de citit la alegere dintre Colt Alb si Aventurile lui Tom Sawyerbig grin. Funda?

10 răspunsuri:
| BubleBluexD a răspuns:

Incearca Toate panzele sus de Radu Tudoran vol I, II daca iti plac cartile de aventura big grin sau daca nu Aventurile lui Tom Sawyer
funditabatting eyelashes?

| DarkWerewolf13 a răspuns:

Incearca sa nu te gandesti prea mult.O sa te stresezi si nu e bine pentru cineva de varsta ta.Alege orice carte.Cu cat citesti mai mult cu atat profu de romana o sa fie mai incantat.

| anna1105 a răspuns:

Eu am citit cartea insemnarile unei pustoaice in 3 zile si are vreo 200 si ceva de pagini(de obicei eu nu prea citesc mai nimic). e cea mai tare carte plus ca are si desene.
bafta!

| RAY a răspuns:

Gena egoista tio recomand de domnul dawinks sa vezi ce note vei avea la biologie, chimie, fizica tio recomand

| UnVis a răspuns:

Saga Amurg

| Lily94 a răspuns:

Eu,sincer daca as fi in locul tau as citii colectia de carti din AMURG, Noua si scurta viata a lui Bree Tanner, Gazda...
si multe altele.Bine acum depinde si de gusturile fiecaruia. Sper ca te-am ajutat!

| Mine_MineWorker_1993 a răspuns:

Mai daca ai o lista de lecturi trebuie sa iei de acolo insa daca nu incearca cele 3 volume de Stapanul Inelelor de J.R.R.Tolkien le gasesti d ela adevarul si cartea e mult mai smechera ca filmul

| xAlecs a răspuns:

Pai care carte iti place sau daca ai o lista de lecturi pentru vacanta iti alegi de acolo.

| kenyo a răspuns:

Eu iti recomand de Neil Gaiman