| guess_who a întrebat:

Sunt noua pe acest site si as vrea sa-mi spuneti primii 4 simpatici de aici(4 fete si 4 baieti) ca sa stiu cu cine sa ma imprietenschappy

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Aici toti sunt simpatici, care mai de care mai amuzant sau mai putin amuzant.iti vei da seama pe parcurs. daca vei avea timptongue!

18 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu zic sa incerci sa ii cunosti pe toti si sa decizi cu cine te imprietenesti. Dupa un tip, vezi cam cum este fiecare si te poti apropia de cei care sunt pe aceeasi lungime de unda. Bafta!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Toti suntem simpatici pe aici.happy O sa iti dai seama pe parcurs.happyBine ai venit in familiekiss
Ne bucuram ca ai intrat pe TPU.happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Bine ai venit in mijlocul nostru! Asa cum a spus legiuitoarea noi suntem in familie si ne bucuram sa fii printre noi.Cat despre prieteni, ai de unde alege...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Mda...suntem multi simpatici dar fiecare este simpatic in felul sau. Daca vrei un top...

...nu ti-l dau...laughinglaughing

mlm
| mlm a răspuns:

Prietenii tii faci singura, nu trebuie sa decidem noi in locul tau.

| DenissaDeea a răspuns:

Totii sunt simpatici aici, formam o mica familie, nu cumva sa imi furi prietenii mei! glumesc! tu alegi prieteni de aici, bine ai venit! succes...

| dulshe a răspuns:

Anna
Eileen
mumoasa
tukhey23

astia sunt putini dar mai sunt fffff multi, (aproape toti)

| lia a răspuns:

Welcome... poti hotara pe parcurs cine iti poate fi prieten, depinde de ce anume cauti... pe acest site daca incepi sa cunosti persoanele sunt convinsa ca poti face tu acest top de 4 fete si 4 baieti despre care vorbeai happy

| Dl.Inginer a răspuns:

Buna frumoaso, eu sunt cel mai simpatic. te vei convinge de asta!tongue

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna
bine ai venit
:*:*:*
cu siguranta iti vei face prieteni, aici toti sunt dragutiwinking

| JustMeFlory a răspuns:

Poi tooata lumea e simpatica de pe aicihappycei activi in general sunt cei mai de gasca! bine ai venit printre noi!happy

| tukhey23 a răspuns:

Ai tot timpul din lume, sa ne cunosti pe fiecare in parte.Depinde de tine, cu ce ganduri ''de dragoste'' ai intrat aici.
Si eu sunt popular pe aici, buna apphee hee

| dyanna a răspuns:

Hei, aici toti suntem prieteni. incearca sa ne cunosti. sunt mai mult de 4 persoane foarte simpatice aici. toti sunt simpatici. incearca sa ne cunosti. intra in vorba, pune intrebari, da raspunsuri si nu te teme sa fi ironica sau sa faci glume. aici suntem o mica/mare familie. si eu sunt aici de putin timp...si toti mi se par de treaba. bine ai venit printre noi.winking

| alexam a răspuns:

Imprieteneste-te cu cei care nu sunt populari! poate sunt cei mai faini! big grin

| bibitza a răspuns:

1 eu
2 eu
3 eu
4 eu
big grinbig grinbig grin adica vroiam s zic ca EU cred ca mai bine trimiti cereri de pr la toti cei pe care ii intalnesti si apoi hotarasti tu cine sunt cei mai simpaticiwinking. eu asa am facut big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Îți alegi singură prieteni de pe acest site.
Mare grijă, noi suntem în familie.
Bine ai venit alături de noi.
Cu drag.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai printre noi.raspunde, pune intrebari si iti vei alege prieteniii.si te vom alege si noi, pe tine ca prietena.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hopa surioara happyEu zic sa ca ai sa vezi cine iti va parea simpatic. T`ubesc :X