Aici toti sunt simpatici, care mai de care mai amuzant sau mai putin amuzant.iti vei da seama pe parcurs. daca vei avea timp!
Eu zic sa incerci sa ii cunosti pe toti si sa decizi cu cine te imprietenesti. Dupa un tip, vezi cam cum este fiecare si te poti apropia de cei care sunt pe aceeasi lungime de unda. Bafta!
Toti suntem simpatici pe aici. O sa iti dai seama pe parcurs.Bine ai venit in familie
Ne bucuram ca ai intrat pe TPU.
Bine ai venit in mijlocul nostru! Asa cum a spus legiuitoarea noi suntem in familie si ne bucuram sa fii printre noi.Cat despre prieteni, ai de unde alege...
Mda...suntem multi simpatici dar fiecare este simpatic in felul sau. Daca vrei un top...
...nu ti-l dau...
Totii sunt simpatici aici, formam o mica familie, nu cumva sa imi furi prietenii mei! glumesc! tu alegi prieteni de aici, bine ai venit! succes...
Anna
Eileen
mumoasa
tukhey23
astia sunt putini dar mai sunt fffff multi, (aproape toti)
Welcome... poti hotara pe parcurs cine iti poate fi prieten, depinde de ce anume cauti... pe acest site daca incepi sa cunosti persoanele sunt convinsa ca poti face tu acest top de 4 fete si 4 baieti despre care vorbeai
Buna
bine ai venit
:*:*:*
cu siguranta iti vei face prieteni, aici toti sunt draguti
Poi tooata lumea e simpatica de pe aicicei activi in general sunt cei mai de gasca! bine ai venit printre noi!
Ai tot timpul din lume, sa ne cunosti pe fiecare in parte.Depinde de tine, cu ce ganduri ''de dragoste'' ai intrat aici.
Si eu sunt popular pe aici, buna app
Hei, aici toti suntem prieteni. incearca sa ne cunosti. sunt mai mult de 4 persoane foarte simpatice aici. toti sunt simpatici. incearca sa ne cunosti. intra in vorba, pune intrebari, da raspunsuri si nu te teme sa fi ironica sau sa faci glume. aici suntem o mica/mare familie. si eu sunt aici de putin timp...si toti mi se par de treaba. bine ai venit printre noi.
1 eu
2 eu
3 eu
4 eu
adica vroiam s zic ca EU cred ca mai bine trimiti cereri de pr la toti cei pe care ii intalnesti si apoi hotarasti tu cine sunt cei mai simpatici. eu asa am facut