Depinde cu ce "prieteni". Daca esti cu prieteni de suflet, cel mai important lucru pentru ei ar fi sa stati pe o banca, undeva singuri si sa mancati o inghetata, discutand.
Daca esti cu amici, acestia vor distractie. Ati putea cauta pe net jocuri in 2-3-4, jucandu-le impreuna. Puteti sa construiti diverse lucruri din hartie (cauta pe net origami), sa desenati, sa creati poezii/proza etc. Poti face pedepse pe niste foicele, le impaturesti si spui o ghicitoare. Cine nu o dezleaga, il pui sa traga biletele respective si va trebui sa faca ce scrie acolo. De asemenea poti face un joc de actorie.
Fiecare sa-si aleaga un accent (moldovenesc, japonez, francez, german etc) si sa se prezinte in fata sefului sau, primind intrebari.
Fii inventiv/a, totul este posibil!
Nici odata nu te poti plictisi,numai ca u nu stii ce trebuie sa faci, uita o indee Mergi cu pr in orat,uitate la PC,la TV,,eu ca sa nu ma plicti ma dau la intrecere cu pr la:Alergare, cu ATV, si dans(Hip-Hop am luat cursuri ii foarte tare!)
In primul rand pe catelusa mea o cheama daisysi.in legatura cu ce ai sp.nu stiu. jucati jocuri pe pc.sau luattiva bicla si mergeti afara//jucati jocuri amuzante adv sau prov. chestia aia cu sticla.nu stiu.
Apucativa de Parkour, escaladati un munte, constuitzi un Park Skate, inventati un joc pe calculator, faceti un film! Daca mai vrei da-mi un mesaj ca-ti mai spun!
anamariatare întreabă: