Mai degraba gaseste-ti alta ocupatie, stabileste un ideal greu de obtinut si munceste fara pauza pana la obtinerea lui (de exemplu sa iei un premiu la o olimpiada nationala).
Tabii eu cred ca aceasta intrebare a fost adresata celor care cunosc acest caz [ca mine de exemplu] nu ca sa faci misto chiar despre baiatul care ii place la andr33a. Pur si simplu nu inteleg de ce luati unele intrebari in bataie de joc. E o adevarata nesimtire din parte voastra. Adica voi in loc sa-i dati un raspuns folositor pentru a trece peste aceasta groapa voi mai si faceti misto. Ganditi-va ca voi sunteti in locul andreei. Cum v-ati simti sa va raspunda cineva in felul asta? Eu nu cred ca bine. Asa ca daca nu sti si nu ai trecut prin asa ceva mai bine taci si nu inrautati situatia. Pentru ca nu sti ce greu este cand iubesti pe cineva si sti ca niciodata nu o sa fie langa tine.
Revenind la intrebarea ta andr33a. Nu te speria daca esti "obsedata" de bill. Asa arati cat de mult ti la trupa din care face parte si mai ales la bill. La fel sunt si eu, in situatia ta, insa mie chiar imi place sa traiesc in lumea mea. plina de tokio hotel si mai ales bill kaulitz. Nu iti mai pune intrebari de genul "are sau nu iubita" sau daca tot iti pui raspunde-ti singura ca "e prea ocupat cu aceasta cariera pentru a avea timp de o relatie" au asa. Mult succes.
Iar daca vrei sa vorbesti cu cineva caruia poti sa-i spui tot ce ai pe suflet uite id-ul meu : ysabela_liebe_Bill.
Te pup dulce! Bye
Funda?
Buna...eu l-am cunoscut prin intermediul unui meet and greet:X:X la viena anul acesta! crede-ma e ceva normal sa fii obsedata de el:X:X tipul este adorabil si perfect! si eu il ador:X:Xincearca sa te bucuri daca el are prietena. ppentru ca are nevoie de cineva care sa il iubeasca asa cum merita el.
Stiu cum e, am fost si eu obsedata de o vedeta acum muuulti ani, dar a trecut de la sine. Cel mai bun remediu e realismul:el e departe, nu ai sanse sa-l cunosti, doar sa zicem ca mergi la un concert de-al lui, dar nu o sa se intample mare lucru.Concentreaza-te pe viata reala, pe scoala, pe prietenii reali si incearca sa nu te mai gandesti la el asa de des.Nu iti va face bine. Iar despre prietena, nu stiu daca are, dar nu ar fi cazul sa suferi daca ar avea, el nici nu stie ca existi.
Fi atenta draga, tu nu trebuie sa fi obsedata de a el bill pentru ca el chiar daca te-ar vedea si ti i-ai spune de exemplu an limba engleza:ooo bill o sunt admiratoarea ta si sunt obsedata de trupa voastra si de tine el cear spune nimic pentru ca nici macar nu lar interesa de tine nu tear baga an seama asa ca tu obisinuiestse te cu idea sa nu mai suferi si nu mai fi obsedata ca la urma devi tulburata din cauza lui si ati distrugi viata eu TIAM DAT SFATU ASTA CASA ANTLELEGI DACA VREI SA AL ASCULTI SA TE IEI DUPA MINE E BINE DACA NU FA CUM VREI DAR OSA ATI DISTRUGI VIATA ORICUM MIA PLACUT CA AM VORBIT CU TINE MIA PARUT BINE PAAA MA NUMESC DAYANA PUP
Iubita incearca sa traiesti viata alaturi de cineva de linga tine. el a devenit un idol pentru tocmai pentru faptul ca este vedeta si vezi ca atata lume il place.este doar in mintea ta.totul pleaca de acolo.baieti mult mai frumosi sunt in jurul tau.sunt ffff sigura de asta...ai grija de tina
Si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta.dar m-am obisnuit si chiar imi place.dar NU TREBUIE SA IL UITI.doar sa nu mai fii atat de obsedata de el.si eu sunt inca obsedata de Bill si de Tokio Hotel [fredonez incontinuu melodiile incerc sa realizez cat de frumos si dulce si amuzant e bill.toate tampeniile]. melodiile lor sunt geniale le'as asculta toata ziua si nu ma plictisesc sa ma holbez la bill deloc! asta e pentru ca e prea perfect.e atat de frumos ahh ochii lui TOTUL.stiu ca nu te ajut.stii ca trebuie sa il uiti dar asta nu e solutia.ca sa il uiti trebuie sa se schimbe el pentru ca tu nu vei putea sa-l uiti usor.si imi pare rau daca asta vrei sa faci.eu iti sugerez sa te gandesti la el cu limita.ACCEPTA FAPTUL CA E EXCITANT DE FRUMOS, CA E APROPE PERFECT si o sa fie mai usor.cel putin asta fac eu:d
Poate ai avea vreo sansa daca mai tarziu ai avea un domeniu in televiziune ceva, dar sincer te-ai indragosti de o fata? scuze dar bill ala se machiaza, se da cu ojadeci...
Ok. Inteleg ce simti...si eu trec prin aceeasi situatie.Am scos toate posterele, am sters toate melodiile, am incercat sa-l uit, dar pur si simplu nu reusesc! Pana si pijamalele albastre imi amintesc de el (culoare lui preferata e albastru) nu mai fac graffiti, nu mai port papuci skateri, nu ma mai dau cu skate-ul. Si ia ghici: NU A MERS! Sunt foarte trista, dar cand ii fad fatzuca adorabila prin vreo revista, fac fluturi in stomac => nu cred ca e solutie pentru problema asta, din pacate...
Incearca sa inviti un baiat dragut in oras, sa citesti [ nu carti de dragote] sa inveti pentru ceva [ concursuri olimpiade]
nu e chiar asa de greu :*
sper sa reusesti
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: