| chocolate3755 a întrebat:

Sunt si eu o fata de 13 ani care are ceva bani pusi deoparte si care a vazut un colier MORTAL la Tiffany's si pe care, desigur, parintii nu o lasa sa sil cumpere. Spunetii va rog acestei fete cum sasi convinga parintii sa o lase sa sil ia.(ii ajung bani)(colierul nu costa chiar milioane)
(singura cale de al cumpara e fie online, fie bunica din strainatate)

5 răspunsuri:
| Balboa a răspuns:

Pai le zici ca sunt banii tai, nu au niciun drept sa iti interzica sa cumperi un lucru pe care chiar ti-l doresti cu ei. eu asa fac si in 99% din cazuri merge. [ nu a mers cand am vrut un iPad. laughing]

| Hassel a răspuns:

Ai urmatoarele variante:
1)ori ii bati la cap pe parinti(stii tu, mai faci si cate putina treaba prin casa, ii convingi ca inveti bine si le dai moive sa-ti ia colierul)
2)ii zici bunicii sa ti-l ia si sa-l ascunda intr-un pachet pe care il trimite acasa(de ex poate sa-l ascunda intr-o haina), si apoi le spui parintilor ca ti-a facut prietenul cadou colierul(sau o prietena, daca esti singura)

| AlcoholicSmile a răspuns:

I'al fara sa stieblushing eu asa faclaughing si cand o sa il vaca nu au de alesoh go on

| LoliQ a răspuns:

Parerea mea este ca acelei fete de 13 ani ii este prea tirziu sa poarte coliere de la Tiffany's

| ThisIsME_7284 a răspuns:

Spune-le ca la urma toatei sunt banii taihappysi ar trebui ca tu sa hotarasti ce sa faci cu ei happy