Si casa mea e destul de giganta si mereu se aud si se intampla chestii ciudate si chiar si acum la 18 imi mai este cate-o data frica pe la ora 2 daca ies pe hol incep toate lucrurile sa pocneasca. daca este o sticla acolo atunci pocneste cand ies eu pe hol dar ma amuza si asa nu imi mai este frica oricum nu iti face griji fantomele exista dar daca nu le-ai suparat sau nu le superi cu nimic nu iti vor face nimic niciodata. pentru ca este gandirea logica daca pe tine te supara cineva atunci tu rectionezi cum poti, exact la fel fac si ele. bafta si nu le arata ca iti este frica.
Si eu, am o casa cat un castel., cu iesire in spate la linia de cale ferata, caini si tigani pe linia de cale ferata, dar ma linistesc spunadumi ca nu are cum, cine sa vina, fantomele exista, dar dc ar avea ceva cu mine, uneori si creierul iti face frica, incurajeazate
Asculta muzica, joaca-te, uita-te la tv, deseneaza ceva, orice ce te pasioneaza sa faci si uiti
Asculta muzica si danseaza/canta, uitate la film, intra pe mess/facebook, etc.
Sunetele se aud ba de la frigider, televizor etc nu te speria daca ai usa incuiata nu patesti nimic stai calma si citeste ceva
Fantome NU exista! O sa intelegi asta la un moment dat.Este doar imaginatia ta.Nu te mai uita la toate porcariile de emisiuni cu fantome.Si eu eram la fel. Aprinde televizorul, Joaca-te pe calculator, pe telefon, sau fa o plimbare pe afara.banuiesc ca stai la bloc si nu prea poti sa iesi.Fii curajoasa si incearca sa-ti infrunti imaginatia
Da dar nu ma refer la fantome ma refer la oameni rai/hoti...
Pai in cazul asta incearca sa nu iesi din camera pana nu se intorc parinti tai pentru ca mai bine iti fura ceva decat sa ii intalnesti fata in fata pentru ca nu doar ca te sperii tu ci si ei si de obicei din ce vedem pe la tv hotii prinsti in fapta isi cam omoara victimele. sau du-te si aprinde 1 bec sau 2 prin casa ca sa stie ca e cineva acasa.
Poi este unu aprins aici in camera la mine... apoi o sa trebuiasca sa ma duc sa mananc!
Si o sa-mi fie cam frica sa ies din camera!
Si mama nu se intoarce decat la dimineata,(ii in tura de noapte)iar taica-meu nu stiu sincer cand vine!
Ohhh
Atunci fa zgomot cand iesi din camera, vorbeste tare ca sa stie ca esti acolo dar nu iti face griji ca nu a intrat nimeni calmeaza-te.
Mersi de ajutor!
Asculta aici
nu trebuie sa-ti fie frica nu exista fantome, zombie, strigoi sau alte porcarii ce auzi tu se aude tot timpul chiar si cand e cineva acasa dar tu le auzi cand esti singura pentru ca tie frica, te ganzesti la inventii cu fantome sau ce stiu eu ce si esti atenta la toate zgomotele de prin casa poate pocneste mobila sau poate e doar in imaginatia ta!
Mie imi place cand se aud zgomote numeri in gand pana la 10 dupa asculti muzica eu asa ma linistesc
am si eu casa ff mare si inca in constructii...si uneori imi imaginez si eu tot feluri de balauri...dar apoi ma calmez..si incerc sa ma comport k oamenii aia calmi..care umbla prin casa noaptea, calmi, linistiti..ptr k ma gandesc k nu exista..si k mi i-am creat eu(
balaurii, zombi, sau fantomele)
Dar nu ma refer la prostii din astea ma refer la oameni rai...
anonim_4396 întreabă: