| cinevaaaaa a întrebat:

Sunt singura acasa si nu am ce face. Ce sa fac in afara sa invit prietenele la mine sau sa ies afara? Cel mai lung si bun raspuns primeste

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cinevaaaaa explică:

Am 12 anilaughing

| Lala356 a răspuns:

Eu cand sunt pusa in aceasta situatie, prefer sa gatesc felul meu preferat de mancare(prajitura cu mere)laughing.ma scapa foarte usor de plictisealathinking puneti si ceva muzica pe fundallaughingtry it.(mentionez ca nu gatesc de obicei, sunt o adolescenta si poate din acea cauza lucrul acesta atat de banal ma ajuta sa scap de plicriseala)sper ca te-am ajutatlaughing

| oannna3 a răspuns:

Ai putea citi o carte, sau ai putea sa te uiti prin revistele preferate... Ai putea vedea un film, chiar si de dragoste la care sa plangi, doar esti singura acasa happy Ai mai putea sa te rasfeti. Aici ma refer la o baie cu muuulta spuma, relaxanta sau masti faciale, pentru ca e iarna, si daca nu acum, atunci cand are nevoie tenul nevoie de mai multa ingrijire. Ai mai putea gati. Bine nu ma refer la ceva foarte sofisticat, ai putea incerca o salata cu muuulte fructe, pe care o poti savura in fata unui film bun. Iti recomand Catch me if you can. Nu e de dragoste, dar e extraordinara actiune. Sper sa iti fie de ajutor sfaturile mele, pe mine ma scot mereu din impas. O zi placuta!