Asta se întâmpla cu câţiva ani în urmă...
O simplă excursie cu clasa, etc, eram în autocar.Stăteam cu camera de filmat lipită de geam,că poate prindeam şi eu ceva interesant în cadru,na, la ce puteam să mă gândesc şi eu atunci.Şi urmărind clipul mai târziu, ghici ce-am observat...O creatură extrem de rară. Boschetarus vulgaris.Şi ăsta, pe lângă faptul că de-abia ieşea din boscheţi, mai avea şi pantalonii-n vine. Iubesc România.
Eram la pomana bunicii mele.S-a facut la un fel de restaurant unde se consumă băuturii alcoolice.Şi era un Ghiţă mort de beat.Şi s-a pus şi el la masă. Mâncam cirbo. Mânâncă şi când deodată începe să tuşească (probabil o criză) şi tuşind îi cade proteza.Eu cum eram pe fază, când l-am văzut m-a bufnit râsul de nu mai puteam.El, săracu' îşi căuta proteza sub masăAsta a fost ciudat de amuzant!
Eram afara cu prietenii si erau acolo cainii vecinelor: o sora si un frate (a unei vecine) si o mama cu fiul ei (a altei vecine) fiecare baiat a facut dragoste cu toate fetele, iar un caine lup care era in alta curte latra de nu mai putea, dar vecinele (proprietarele cainilor) nu s-au prins de faza... iar eu cu prietenii radeam ne prapadeam...
Odata am venit acasa cu mama de la bunica mea, am intrat, iar tata facea dus si nu a auzit cand am venit. am intrat cu mama la mine in camera, am lasat usa deschisa, iar tata a iesit din baie, dezbracat, fara niciun stres, nestiind ca noi suntem acasa (baia era chiar langa camera mea). creepy
Oh... ma faci sa ma gandesc la prostii.
Eram mica si ramasesem socata )) chiar daca l'am vazut doar de la spate
aStefan97jsvduhsvsjskab întreabă:
anonim_4396 întreabă: