| Foca_4528 a întrebat:

Sunt sungur acasa si nu stiu ce sa fac sa ma distrez? ce imi sugerati?

Răspuns Câştigător
| Diva a răspuns:

Asculta muzica, iesi afara profita de asta poti da chiar si o petrecere

16 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ce varsta ai? Unde locuiesti? Tasteaza Descopera.ro si vei gasi lucruri interesante si accesibile.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

-Cheama-ti prietenii la tine happyDar aveti grija sa nu faceti dezastru in casa.
-Citeste o carte
-Asculta muzica
-Stai cu noi pe TPU big grin

daniela
| daniela a răspuns:

Citeste si tu ceva si asculta muzica buna

| Pho3nix a răspuns:

Sper ca nu esti ungur pentru nu-mi plac ungurii.
Daca esti singur acasa, ia un marcar si deseneaza toti peretii. O sa te pupe mama ta cand va vedea, va fi bucuroasa.(glumesc)

Daca esti singur da o petrecere frate.winking
Ai grija sa nu faci dezastru.

| carminaburana43 a răspuns:

Eu ma uit la un film descarcat de pe internet si pe care inca nu l-am vazut sau caut sa vorbesc cu cineva pe site-ul neogen.ro...sau totusi se gaseste cineva pe mess din citi prieteni si prietene am care sa fie dispus-a sa vb cu mine.Alteori ma duc pe balcon si citesc ceva ...sau pur si simplu meditez.

| Shery a răspuns:

Film si popcorn :X
si cheama-ti prietenii sa va uitati la o comedie/horror... mie asta imi place sa fac :X

| Shery a răspuns:

De ce e raspunsul meu stupid si nefolositor?!
sau oi fi eu singura persoana din universul asta careia ii place sa se uite la filme si sa pape popcorn?!

moama, stiam ca sunt unica, originala si trend-setteritza, da niciodata nu mi s-a confirmat laughing

| Dorinel a răspuns:

Daca esti "sungur" acasa da muzica la maxim cheama cativa prieteni[neaparat si cateva fete] suc, bautura si iese super marfawinking

| sorin a răspuns:

Party sau daca nu foloseste ti imaginatia si descoperi tu ceva.

| sorin a răspuns:

Carminaburana43 piratezi asa)))))

luciana
| luciana a răspuns:

Imi pare rau ca esti sungur acasa... poti, insa sa te distrezi si pe net cautand prieteni si o poti face si vizionand un film de actiune, de dragoste, de comedie sau unul documentar; mai te poti distra alegand din agenda numerele prietenilor uitati si sa revii acum cu un apel, surprinzandu-i; mai poti sa iti pui muzica preferata la un cd; mai poti chema la tine un prieten si sa jucati sah sau tenis de masa; mai poti admira singur amurgul si sa te miri pentru acele culori de neuitat; poti sa privesti in oglinda si sa decizi ziua cand iti vei lua inima in dinti si vei cumpara mamei un buchet de flori, - spunandu-i un simplu " te iubesc mama ". Eu cred ca asta as face daca as fi singura acasa... Cu regretul ca poate nu am fost de mult folos, Lucien.

| funnymantm a răspuns:

Daca esti baiat i-a o revista cu fetitze si folosesteti imaginatia big grin
Daca esti fata fa la fel laughing
Acuma serios: daca prima pica, atunci i-a o revista cu barbati laughing

| angela_7705 a răspuns:

Iesi la o plimbarica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai ca nu inteleg ce anume esti:ungur sau singur? laughing

| Fowls a răspuns:

Cu ocazia asta poti sa-ti chemi prietenarii la un party nebun daca nu-s parintii acasa. Strangeti bani si o puneti de un gratar.

| th3b3st007 a răspuns:

Chiama-ti prietenii si dati o petrecerewinking