Nu cred ca esti emo stai linistita, poate o sa te decizi daca mai stai printre noi, sau pleci. Eu te sfatuesc sa mai stai. Care e decizia ta?
Mai.eu stiu ca nu sunt emo, deh sunt goth.rock,pnm intr-oa alta ordine de cuvinte...
Chiar asa.pentru cine e jucariaaaaaaaaaaa... zii rapidddd...si mai important de jucarie. vreau 3 beriiiii.am luat azi un examen important si vreau sa mai beaaaauuuuuuuu.sa curga berileeeee crucified .si apropo.sa stii ca la mine, pariul pus e pariu respectat intotdeauna! mai ales cand e vorba de bere
Apropo de jucarii sexuale, vazand curiozitatea lui flav si shin, mi-am amintit un banc. Se duce o doamna bine la un sex shop si cere sa vada un vibrator. Ii arata vanzatorul unul, tipa: nu... nu e bun, altul. Ii arata asta inca unul, tipa: a, nu. nici asta. Ii mai arata cateva modele, tipa le refuza pe toate. La care ea, privind prin vitrina, exclama: a, da, ala rosu de acolo! Vanzatorul, incurcat: Extinctorul nu e de vanzare.
Ai pus intrebarea la 13.16, este 14.00, ce-ai facut in acest timp, ai dat berile si jucaria sexuala, te-ai mai gandit daca esti emo sau nu, daca nu te-ai taiat cu lama inseamna cu nu esti chiar asa de "nasol". Acum, pe sub geamul meu trece o ambulanta care face mult zgomot si stiu si de ce, oare sunt bolnava?
Pai flav. n-ai zis tu ca vrei o jucarie? ti-as lua un vibrator, da' ai unde sa-l bagi? esti in buc? sorry n-am bani sunt pe 0, 00. mi-am platit chiria
da, sunt in Bucuresti in prezent si cred din pacate c o sa mai stau vreo saptamana jumate ca sa-mi rezolv problemele.
Nu-i bai, dai berile cand ai bani, si dupa beri, jucaria, poate o si probam
Flav.nu mai degraba dai tu una azi? ies si eu de la munca, obosita, vai de mine...
BRo adica? ce insinuezi?
Dau maine cu cea mai mare placere Crucified, acum o sa ma culc ca sunt trezit de la 5 si-am baut si cateva beri pe stomacul gol, asa ca-mi fac o auto recomandare sa mi dau log out sa nu incep sa vorbesc prostii pe aici. oricum pariul e pariu si trebuie sa-l indeplinesti.eu oricum eram sigur de castig, pun pariuri doar atunci cand sunt convins de mine ...acum sunt doar curios in ce va consta jucaria aia, ca berile o sa le vreau la halba si nu ''din sticla''
@Conty m-am suparat pe tine. Dai jucarii de fete mari la baieti La mine nici macar nu te-ai gandit.
@Flav : nu vrei sa imi faci un cadou? Iti dau eu bere
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: