Incerci sa fii mai sigur pe tine . Poate mai mult antrenament te-ar ajuta. bafta
Sa fii increzator in fortele proprii! Nu te lasa intimidat de ceilalti, sunt oameni la fel ca tine. Incearca sa-ti scoti din minte aceasta temere, gandeste-te ca trebuie sa te implici in joc, trup si suflet!
Daca iti place acest sport, demonstreaza! Nu te lasa speriat, lupta, lupta! Asta, daca intr-adevar "iubesti" mingea.
Dani, cand ai mingea la tine, joaca pur si simplu! Tuturor li se intampla sa mai faca greseli, dar avand in vedere ca nu joci in echipa nationala, nu iti ia nimeni gatul pentru ele! Adevarul e ca "boala" ta are un singur leac: confruntarea. Joaca cat mai mult cu cine apuci, fie ca ii cunosti sau nu. Nici ei nu te cunosc pe tine, poate ca si ei gandesc la fel. Nu conteaza ca te faci de ras o data sau de doua ori in fata lor, nu? Jocul vostru ar trebui sa tina ceva timp, destul cat sa le arati ca esti bun. Nu ti-a iesit sutul? Asta e, li se intampla si celor buni. Dar i-ai dat o pasa geniala tipului din dreapta care a dus la un gol spectaculos speculeaza astfel de mici momente si daca golurile tale chiar nu iti ies si nu iti ies, antreneaza-te la asta singur in paralel. Acum sa ne gandim, ce iti pot face coechipierii sau echipa adversa? Daca rad de gafee ale, razi si tu cu ei, fa chiar misto daca poti. Cu siguranta nu o sa se supere pe tine daca te vad un tip de gasca, poate chiar o sa iti ofere niste sfaturi^^.
Eu am ratat in finala campionatului scolii ultimul penalty si am pierdut din cauza mea. E ciudat si eu aceeasi problema
Ia mingea in mana invarteo pune-o jos si da cu picioru in ea iar cand dai cu piciorul in minge gandeste ca si cum nai juca fotbal in fotbal nu trebuie sa te fortezi s trebuie sa joci fara nicio grija si nu trebuie sa-ti fie frica de nimic
forbalul trebuie sa fie o distractie bafta
Deci.....Nustiu exact daca simti asa...
Pur si simplu imagineazati ca esti cel mai mare fotbalist si ca nu trebuie sa-ti fie frica deoarece nu sunt alti copii sau copii diferiti.....sunt doar niste copii care vor sa aiba o cariera in fotbal si tu la fel.....Imagineazati ca acei copii sunt cei cu care te joci tu la bloc!