Nu as putea spune ca usnt bucuros,dar imi pare bine ca a castigat el,si spun asta deoarece imi place cum canta,mai ales versurile pe care le scrie, e absolut formidabile, si in plus face si brack danse.si pe el am pariat cu un prieten ca o sa iasa invingator,si am castigat.
Si aia care zic ca a venit la emisiune,doar ca sa isi planga de mila situatie pe care o are, sunt niste nesimtiti, cretini etc.
Mie imi place ca a castigat Adrian Tutu dar au fost talente si mai bune. Vocea lui nu e cine stie ce dar versurile... chiar nu am cuvinte sunt atat de realiste si pot sa spun ca este cel mai bun din categoria lui. Pe mine m-a impresionat foarte mult trupa Balance si mi-ar fi placut macar sa fie printre cei trei finalisti.
Eu cred ca ar fi trebuit sa castige narcis(cu voce de sopran) pentru ca asa ceva gasestifoarte rar in ziua de azi, dar publicul a votat, nu ii condamn in plus fiecare are o parer proprie succes:* te-am pupit:*
Eu sunt foarte dezamagit ca a castigat fiindca nu a avut talent nici de primii 5. Dupa mi ne eu cred ca cei mai talentati au fost 1. Narcis Iustin Ianau. 2.Rebeca( fetita aia de 7 ani). 3.Balance. Tutu Adrian ea muiat pe toti romanii cu povestea lui si tot rominu a muscat momeala. Dar eu sunt dezamagit ca nu a castigat adevaratul talent.
Pai nu pot zice ca sunt suparata ca a castigat el, chiar ma bucur pentru el, insa dupa parerea mea Narcis avea cel mai mare talent.
Sunt f multumita si trupa ballance ar fi putut castiga
BeByTzZa întreabă: