| mata_6088 a întrebat:

Sunteti de aceiasi parere cu mine
ca in 2012 nu va vi sfarsitul lumii?
ci sfarsitul timpului?
am inteles ca va fi epoca de aur al pamantului
ca se vor alinia planetele, explozii solare.ati aflat ca deja se aliniaza 4 planete nu? si se vor produce cutremure la nivelul pamantului! sunteti de aceeasi parere?
alti oameni nu prea stiu chestia asta cu mayasii!

3 răspunsuri:
| Abcdadetrtf a răspuns:

Ma eu pana nu vad tunami ca vine spre mine eu nu cred ca vine sfarsitu lumii.Asta nu avem cum sa o stim noi,asta o stie numai Dumnezeu, daca El ne-a scris sa murim, atunci murim.Treaba asta cu sfarsitul lumii o stie numai Dumnezeu!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu sunt de aceeasi parere. La nivel global cred ca nu o sa fie nimic deosebit fata de alti ani. Din ce am citit maiasii nu au proorocit nici sfarsitul lumii, nici sfarsitul timpului si nici o alta catastrofa planetara, care sa ne afecteze pe toti. Este doar terminarea unei perioade din calendarul lor si inceputul alteia, fara nici o legatura cu ineptiile debitate de unii catastrofici. Numai bine!

| frumushika09 a răspuns:

Eu stiam ca mayasii astia nu au zis niciodata de sfarsitul lumii, doar ca ei si-au calculat calendarul pentru nusti cati mii de ani si ca acesti mii de ani se implinesc atunci, in 2012. Nu cred ca se va intampla mare chestie, dar vom vedea ce va fi atunci.