| PupicelT a întrebat:

Sunteti de acord cu aceasta afirmatie: "Daca ai iubire absoluta restul se valorifica de la sine."? Mi-ar placea daca v-ati si argumenta decizia. happy

Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Se pare că sunt singura care nu e de acord cu afirmația de mai sus.
Dacă ai parte de toată dragostea asta nu înseamnă că restul pot fi cel puțin egale.
Pacea nu vine odată cu dragostea, înțelepciunea nici atât, nevoile oamenilor (pentru supraviețuire) nu vin nici ele la pachet.
Într-adevăr, dacă ești iubit te simți împlinit, dar să fim realiști, nu vin nici banii nici norocul deodată. (după cum a afirmat @Naяutσ)

2 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Mi se pare destul de adevarata afirmatia...Acum sa iti spun si de ce: atunci cand iubesti, ai vazut ce sentimente traiesti: de bucurie, veselie, extaz.
Ai impresia ca toata lumea este in mainile tale, ca toate rautatile dupa pamant dispar, nimeni si nimic nu mai contaza pentru tine: decat tu si persoana iubita!
Iubirea este un sentiment de aur, pe care nu toti reusesc sa il descopere, sa il traiasca asa cum trebuie!
Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.

| Naяutσ a răspuns:

Da este adevarata afirmatia, daca iubesti totul vine de la sine, viata iti merge mai bine, vin si banii si norocul.