| cretudaniel99 a întrebat:

Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor vagabonzi. Justificativa raspunsul

Răspuns Câştigător
| Holocause a răspuns:

Nu sunt de acord, sunt niste animale dulci si nevinovate pe care Dumnezeu lea lasat pe pamant cu un motiv!
Chiar daca la uni oameni le e frica de ei atunci sa stea departe dar nu sa i omoare!
Eu am un caine si daca el ar muri as plange cred ca ani de zile!
Intr-un caine vagabond se afla multa dragoste dar trebuie sa o descopery!
Bye Bye

14 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Normal ca nu!
ador cainii, si daca nu vorbesc si nu au drepturi, nu inseamna ca trebuie ucisi!

| Minnie a răspuns:

Nu deoarece nu asa se rezolva problema. In timp ce 10 caini sunt omorati alti 20 fac pui si rezulta inca 100 caini si asa, la nesfarsit. Solutia este castrarea. in timp ce 10 caini sunt castrati, nu mai au cum sa se inmulteasca. E logic! Si castrarea ii face mult mai blanzi si cuminti si nu mai musca

| Dreamer a răspuns:

Castrare - DA
Eutanasiere - NU
Cum incercam noi mai mereu sa-i copiem pe americani, ar trebui sa copiem de la ei si Drepturile si Legile privind Protectia Animalelor...dar noi nu, luam de la ei doar ce e rau, ce e mai usor de facut.

| Flöricicä a răspuns:

Nu,nu sunt de acord.Si ei merita sa traiasca, cu toate ca unii sunt extrem de rai.De ce nu ii castreaza,sa nu se mai inmulteasca? Mi se pare o idee mai buna,sau sa construiasca adaposturi.Dar asta cu adaposturile sigur nu se va intampla pentru. ca necesita multi bani si sa zicem ca face in Bucuresti dar cum ramane cu restul tarii? Dar, totusi, cainii astia se inmultesc foarte des si am auzit la cineva ca o catea a facut 10 pui. Dupa: ei cresc mai mari fac si ei la randul lor pui si ajunge tara sa aiba mai multi caini decat oameni.Eu sunt de acord cu castrarea lor, nicidecum cu eutanasierea. Sper ca te.am ajutat.

| BlackMetalIsMyLife a răspuns:

Uaaacryinguaaacrying

| NoCharachter a răspuns:

Nu.Sunt niste animale nevinovate care platesc cu viata lor pentru prostiile noastre.

| mAkE_2626 a răspuns:

Neata Cretu,tare poza de la avatarhappy. NU SUNT DE ACORD,DE CE? Pentru ca inainte erau si mai multi, si nimeni nu facea nimic, ca deobicei.Acum cand sunt mai putini, si mai ''de treaba'' vor sa-i eutanasieze.Cainele este o fiinta adorabila, daca stii sa vorbesti cu el

| anutzica001 a răspuns:

Eu nu sunt pentru ca am face un pacat sa omorat bietele animale numai pentru ca se iau in haita si sperie oamenii adica taman ptasta ii omoara dar ceea ce vreau sa spun e ca s-ar putea gasi si alte solutii desi ar costa cu mult mai mult decat daca i-ar eutanasia, dar trebuie sa ne gandim ca ele ne fac rau sau asa ne dau impresia pentru ca le este frica si de aceea cauta sa-l elimine pe cel puternic(omul) ori de asta ori pentru ca sunt infometati
... asta e parerea mea

Răspuns utilizator avertizat
| OxVow a răspuns:

Desi iubesc la nebunie cainii.dar si animalele, as fi de acord deoarece sunt prea multi iar daca ii lasam sa traiasca ii chinuim, iar unii din cauza lipsei de hrana ataca omeni.din pacate am patit-osad

| Denisa_2520 a răspuns:

NU. Pentru ca sunt suflete si sunt exact ca noi : Dumnezeu i-a last si Dumnezeu ii va lua, dc sa le luam noi viata?crying

| myru_6393 a răspuns:

Nu ar trebui eutanasiati dar nu as fi impotriva sa ii castreze

| LilWayneGreen a răspuns:

Eu nu de acord pentru ca si ei au dreptu sa traiasca

| zana93 a răspuns:

Asa inima? au sh ei un suflet urat din partea ta

Întrebări similare