| elena_5298 a întrebat:

Sunteti fan MICHAEL JACKSON? Va rog cat mai multe raspunsuri.

14 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Nu sunt fan Michael Jackson.

| Nicolelenaa a răspuns:

Da sunt :-X fana de cand ma stiu.

| Mary Marry a răspuns:

Nu sunt fan.Sunt MEGAFAN! îl ador! is my King!

| zooooza a răspuns:

Nu ajunge sa spun ca sunt fan.Treubuie si sa dovedesc.
Un fan adevarat cred ca este acela care il iubeste pe el, ca persoana.Si un fan Michael Jackson trebuie sa mai faca ceva: sa SCHIMBE LUMEA! Asta si-a dorit Michael.Aici nu ma refer sa donezi sacul cu bani.ma refer sa ii faci pe cei din jur sa inteleaga ce e bine si ce nu.
Michael si-a dorit foarte mult sa ajute! Si a ajutat.Este un exemplu pentru toti oamenii.Nu doar pentru fani. Daca vrei sa mai vorbim trimite-mi ID-ul tau.winking

| balintsebastian a răspuns:

da, cum sa nu

| OchyDeViperă4Love a răspuns:

Da, sunt fana.
Pot spune ca ii stiu toate melodiile.
Preferatele mele sunt : Another Day, Ghosts si 2 Bad.
Funda? big grin

| heise a răspuns:

Este banal sa zici " sunt " cand ce sti despre M. J? Ca este si va fi regele pop-ului? Nu stiu destule lucruri despre el dar am simtit acel mesaj pe care ni-l trimitea in fiecare dintre melodiile lui ne-a unit, pe noi fanii M. J. Cred ca este o legeneda. Un om cu o voce de aur si cu un suflet altruist. Ce mai vreti? Cred ca si in rai inveseleste zilele ingerilor cu melodiile lui. Ar trebuii sa ne bucuram pentru scopurile, scopul lui nobil de a schimba lumea in ceva mai bun. Chiar daca nu putea a reusit prin ceea ce canta sa ne faca sa vedem ceva mai presus decat cateva versuri lalaite. Sa vedem dincolo de ele, ce vor sa insemne cu adevarat. Prin cantecele ce le canta el isi exprima sentimentele si ne facea pe noi sa intelegem de ce traieste, pentru ce, de ce.

| Alee_6805 a răspuns:

Daa:X:X:Xeste artistul meuu preferat...

| Nicoleta_7799 a răspuns:

Sunt o mare fana... dar da, nu este de ajuns sa spui ca esti, trebuie sa dovedesti, sa il iubesti cu adecarat pe Michael, nu doar ca si artist, ci si ca persoana, nu numai sa iti placa cateva melodii si gata, esti fan.Nu asta inseamna, este mult mai mult de atat!

| cristi_8798 a răspuns:

Nu nu sunt insa are unele melodii frumoase!

| MeeeMeee a răspuns:

Oooo ador Michael Jackson . E foarte original in ceea ce canta ... crying pacat ca a murit . Michael Jackson a fost un idol pentru mine . Muzica pe care o canta aducea bucuria in sufletele oameniilor . Ooopsss am deviat de la subiect hee hee .Ma rog dar in fine ador MJ si oarecare melodie de-a lui e foarte incantatoare , facandu-ma sa uit de probleme . Oricum melodia e foarte frumoasa ca si Black or White sau Thriller sau altele . NU TE VOI UITA MJ !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ...normal
il ador
canaretu meu preferat(singuru')

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ...normAL
ii iubesc melodiile si pe elsad

| Halloween a răspuns:

Buna intra pe site-ul meu www.jackohi5.tk

Întrebări similare