| iza4ever a întrebat:

Sunteti genul de persoane care se bucura si zambesc din lucruri marunte? Cum ar fi ca afara e frumos si cald, sau uite, uite..primii fulgi de nea, sau pur si simplu cand cel de langa tine e fericit si te molipseste si pe tine. Sau sunteti genul de persoane care au nevoie de luna de pe cer ca sa se bucure?

5 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Sunt o persoana vesela, optimista si ma pot bucura de orice lucru marunt, zambesc si imi plac oamenii care sunt la fel. happy

| Dariusuu a răspuns:

Ma bucur de lucruri marunte. E uimitor cat de bucuros sunt sa vad un zambet.

Si in genaral, natura ma face fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ince stare sunt, spre exemplu daca sunt sictirit sau plictisit nu zambesc nici la cea mai buna comedie, daca sunt in toane bune nu imi dispare zambetul de pe buze (chiar nu-mi dispare, aproape mereu zambesc, in afara de poze).

| carhartt a răspuns:

Da, ma bucur la aceste lucruri marunte. Prima zapada din anul respectiv este minune Dumnezeiasca pentru mine.
Si cand ploua sunt foarte bine dispus.

| Dănuuuuu a răspuns:

Sunt o persoană care se bucură de cele mai mărunte lucruri. Viața mea nu este atât de roz, dar când ies pe ușă, sunt cea mai fericită persoană laughing. Râd mereu și îi fac pe alții atât cât pot, fericiți. Cred că toți am putea să fim mai fericiți dacă am uita de sters și supărări.
O zi bună :*!