| ♣ Ma®®yE [;x] a întrebat:

Sunteti PRO sau CONTRA homosexualilor?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Pro drepturi egale, pro dreptul la demnitate, pro dreptul la relatie... Multi oameni cred ca homosexuali=travestiti. Nu e totuna. La mars au fost 5 travestiti si 50 de gay, bi, lesbiene. Presa transmite imaginea asta, insa travestitii sunt o mica parte din comunitatea gay. Flav, ce inseamna "astfel de personaje"? Crezi ca scrie in fruntea cuiva ca e gay? Sunt doctori, avocati, preoti, profesori universitari, jurnalisti gay. Daca nu se imbraca in fuste in public nu inseamna ca nu sunt gay. Statistic vorbind, 5-10% din oameni sunt gay. Gandeste-te la asta cand esti intr-un loc cu 10-20 de oamenihappy

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro si pentru toate drepturile care li se cuvin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PRO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii judec, dar nu accept sa abuzeze copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant si homosexuali care abuzeaza copii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e sa discutam pe fata, sunt pro. Pe la spate, sunt contra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca suntem cu toti persoane umane si toti traim si vedem acelasi cer, cat despre orientarea sexuala a fiecaruia nu ar trebui sa ne deranjeze cu nimic, fiecare este liber sa aleaga ce vrea in viata si ar trebui sa respectam decizia lor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si ei tot oameni ca si noi.sunt si persoane cu o orientare sexuala normala care pot deveni foarte nesuferiti, antipatici, dusmanosi, etc.la fel se intampla si cu homosexualii.sunt oameni si oameni. mie imi place mult si de Mircea Solcanu(la naiba!)e un tip comic si cred ca stie sa fie un prieten adevarat.si asta e foarte important. ei sunt marginalizati, nu prea au prieteni si din acest motiv sunt sigura ca apreciaza mult mai mult prietenii si relatiile in general.