| LuminitaRoz a întrebat:

Surioara mea are de citit 10 carti si nu stie ce.Eu i-am recomandat singur pe lume si ciresarii dar deja le-a citit si nu prea stiu ce carti interesante mai sunt happy ceva propuneri?
P.S are 13 ani happy

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Elenaaa23 a răspuns:

Nu stiu sigur ce fel de carti ii plac surioarei tale, dar eu am sa iti spun cateva din genul Urban-fantesy(genul saga Amurg) pentru ca doar astea imi plac mie si cum numai de astea citesc nu stiu ce altceva sa ii recomand, dar sunt potrivite varstei ei.
Ingerul noptii#1 Crescendo#2 Silence#3 de Becca Fitzpatrick
Born at midnight #1 Awake at down#2 Taken at dusk#3 de C.C Hunter
Mai las-o moale cu fantomele de Megan Crewe
Blestemul din Swoon#2 Swear#2 de Nina Malkin
Invocarea#1 Revelatia#2 Rafuiala#3 de Kelley Armstrong
Dracula de Bram Stocker
Mandrie si prejudecata de Jane Austen
Daca ii place acest gen de carti mai poate intra si pe blogul acesta ca o sa gaseasca o gramada de nici nu o sa stie ce sa aleaga :))
http://sabinna.wordpress.com/
xoxo
P.S. Daca e pentru scoala cartile de care ti-am zis eu nu sunt foarte potrivite. :S

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Toate pânzele sus
Oliver Twist
Micul print
Cuore
Batranul si marea
Colt alb
Comoara din insula
Poveste de Craciun
Magicianul
Nuvele de Mircea Eliade
romanele lui Jules Verne
Aventurile lui Huckleberry Finn
Aventurile lui Tom Sawyer
Marile sperante
David Copperfield (2 vol.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Colt Alb
Capitan la 15 ani
Chemarea strabunilor
Hanu Ancutei
Moara cu noroc
Baltagul
Morumetii (vol. 1)
Cartea junglei

Răspuns utilizator avertizat
| spi a răspuns:

Domnisoara christina de mircea eliade este superbbbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.sa citeasca pacala si vrajitorul din oz

| Mysteriouss a răspuns:

10 carti la 13 ani? wtf! Pai La medeleni ( este de aventura, prietenie), WITCH - 100 trucuri pentru frati si surori( clar frati si surori ), Memoriile unei fete cuminti ( e misto ), Zece negrii mititei de Agatha Christie ( este despre crime e super ) Alice in tara minuniilor, Colt Alb, Morometii ( mi-a placut mult si volumu 1 si 2 ) Cam atat imi vine acum in minte...

| Mysteriouss a răspuns (pentru Mysteriouss):

George si cheia secreta a Universului

| Mysteriouss a răspuns (pentru Mysteriouss):

Romanul adolescentului miop, Elevul Dima dintr'a saptea...

| Andreutza184 a răspuns:

Hm....pai nu sunt niste carti tipice dar eu le iubesc :X
Jurnalele Vampirilor(sunt 4 carti)
Cercul Secret (sunt 3 carti)
Eragon (Sunt 3 carti)
Nu stiu...aici sunt zece carti laughingrolling on the floor. Sunt lungi dar nu foarte dar le termina pe toate cam intr-o luna... poate chiar mai putin.

| MyaMyuka00 a răspuns (pentru Andreutza184):

Jurnalul unui adolescent miop, corigent la limba romana (e drama), povestea fara sfarsit, cartea lucrurilor pierdute, nono(renata caragieni), insemnarile unei pustoaice, jurnalul unui pusti ( vol. 1 2 3 4 ), cei cinci purcelusi si zece negrii mititei ( sunt romane politiste de agatha christie ), care-i faza cu cititul ( volum coordonat de liviu papadima )... Cartile astea sunt minunate toate ti le recomant din toata inima, cel putin mie mi-au plcut. Sa-si isi aleaga sora ta ce ii place de acum incolo! >big grin

| 369258147 a răspuns:

Capitan la Cincisprezece ani JULESVERNE