Am fost la Predeal si Paltinis in tabara,eu zic ca cea de la paltinis e cea mai buna adica aveam tot ce voiam,era o zona foarte linistita,super mancare, super oameni, magazin aproape.Cea de la Predeal mai avea putin si cadea, singura parte buna era sala de jocuri
Anul trecut am fost in tabara la sinaia si am stat la hotelul cristal. a fost f frumos. de acolo ni s-au asigurat tot felul de activitati: de desen, de teatru, de fotografie, dans. a fost f frum. chiar daca activitatile nu erau asa distractive... m-am simtit bine pentru ca eram cu colegii. seara cel mai distractiv lucru era sa jucam macaua faceam concursuri, jucam vreo 7-8 cu 2 -3 pachete de carti si iesea la fiecare runda cate unu. noaptea era discoteca unde ne zbantuiam vreo 3 4 ore. si anul asta merg in tabara si sper sa ne distram la fel de bine sau chiar mai bine
Anul trecut am fost in tabara la sinaia si am stat la hotelul cristal. a fost f frumos. de acolo ni s-au asigurat tot felul de activitati: de desen, de teatru, de fotografie, dans. a fost f frum. chiar daca activitatile nu erau asa distractive... m-am simtit bine pentru ca eram cu colegii. seara cel mai distractiv lucru era sa jucam macaua faceam concursuri, jucam vreo 7-8 cu 2 -3 pachete de carti si iesea la fiecare runda cate unu. noaptea era discoteca unde ne zbantuiam vreo 3 4 ore. si anul asta merg in tabara si sper sa ne distram la fel de bine sau chiar mai bine
Eu am mers la predeal si paltinis,o recomand pe cea de la paltinis,e foarte tare,conditii,oameni,si peisaj totul e superb, cea de la predeal e foarte neprimitoare, si veche
Ca si tabara de vara recomand www.buildingteams.ro au mai mult de o gramada de activitati sportive. Adica au atatea activitati incat nu iti ajunge o saptamana sa le practici pe toate. De plictisit e clar ca nu te plictisesti, iar daca ploua au jocuri de interior.
blackmambajdjfjfj întreabă:
anonim_4396 întreabă: