| metrix a întrebat:

Tata a cumparat un hamster(e femela) are o cusca de 110cm *100cm.Cusca are podeaua de lemn, i-am pus mancae si apa dar nu stiu ce sa-i mai pun in cusca sa se distreze.
P. S Iam pus niste fanat dar sta tot timpul acolo.
P. S 2 Ce i-as putea da de mancare in afara de cei la pet shop, eu i-am pus morcov coji de cartof si porumb.

4 răspunsuri:
| Mangoo a răspuns:

Salut! Ii poti cumpara o rotita, o sa ii placa (costa cam 30 lei, depinde de marime). Cat despre mancare, ii poti da legume proaspete, sau mancare ambalata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i un mascul, o sa se distreze cu elhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa ii pui o roata in cusca. Si eu am hamster si ii place foarte mult sa se dea in ea. Sa nu te sperii daca nu o sa mearga in primele zile in ea, probabil ca o sa isi dea drumul mai greu (stiu asta din propria experienta). Si ca mancare poti sa ii mai dai si mar, paine (dar vezi sa nu fie prea sarata), nu are nimic daca ii dai paine uscata. Sper ca te-am ajutat. :*:*:* Sa-ti traiasca hamsterulbatting eyelashes

| anonim_3265 a răspuns:

Am avutsi eu dar f micut.si tot la fel facea statea numai in fanatul acela...ai putea sa i cumperi o rotita din aceeabig grin.sunt dragute ei i am cumparat si se mai juca acolo:p sau ai putea sa intrebi la un pet shop de jucarii pe hamsteri:*