| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

Te poti transfera de la un liceu la altul? Adica in ziua de azi stiu ca se dau niste banuti si treaba e facutastraight face.Nu vreau sa stau nici macar primul semestru,pot asa? Adica,dupa ce voi depunde dosarul,daca voi intra la un liceu (x) si vreau la altul sa ma transfer repede in toamna, fara sa stau intreg semestrul.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| dasky90 a răspuns:

Cu un mic "dar de nunta" se poate.altfel dupa primul semestru si trebuie sa ai media mai mare decat ultima medie din liceu cu care s-a intrat.ex: daca tu ai media 8 si ultima medie la liceu a fost 8.30 nu intri

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru dasky90):

Pai da, dar am prieteni care aveau medii de 6 si cv si au intrat la un profil, unde media de intrare era 7, 70. Faza e ca imi iese 7, 80 cu examenele si la acel liceu si profil se intra cu 8, diferenta de 20 de sutimi.

4 răspunsuri:
| MrBrangspears a răspuns:

Dai banu ai intrat...cam asa e in tara asta happy

| Edwward a răspuns:

Pai,daca stateai primul semestru, in al doilea te transferai. Dar asa dai si tu acolo mita si intri fara nici o problema. Cel mai bine e sa stai in primul semestru, si dupa dai niste diferente si intri unde vrei. Dar daca vrei merge si chestia cu banii cam oriunde.

| Ste3fyi a răspuns:

Depinde de liceu, la cele mai multe in judetul meu nu merge. abia dupa semestrul 2 poti, dar daca sunt si locuri libere