| AnDa_9883 a întrebat:

Te trezesti bine mersi te duci pana la baie dar totusi ti se pare ceva ciudat la corpul tau cand intri in baie te uiti in fata oglinzii ce vezi? Un mosneag(baba) cam de vreo 70 de ani. Ce vei face? Ce vor zice ceilalti cand o sa te vada asa?

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Iubita : Wow, Iriiii, pot fi Monica ta?
Mama : Iar te-ai jucat cu masina timpului? Ce ti-am spus sa nu mai umbli la butoane waiting?
Tata : surprise!?!?! What the f...ca!
Prietenii : prietenii stiu de ce laughing

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu imi vine sa cred ca mi s-a indeplinit dorinta.Ma duc sa imi fac testamentul, sa fac un impumut la banca pentru inmormantare. A, si sa am grija sa imi cumpar un loc de veci sub un tei, molid cevathinking

| ioana181 a răspuns:

Ce vor zice ceilalti... BUNICO!

| Kenny a răspuns:

Ma duc la culcare. Pentru ca stiu ca e doar un vis. xD

| TraficDeMentosane a răspuns:

Nu stiu... cel mai probabil lesinstraight face si nu spun nimanui cine sunt devil
laughinglaughinglaughingrolling on the floorrolling on the floor

| KidoSmart a răspuns:

Ca am avut o revelatie si am creeat o masina a timpului si eu am imbatranit dar ceilalti din jurul meu au ramas la fel.Eu ma bucur din plin ca mai am ceva timp si dau coltzurolling on the floorrolling on the floor

| Helene a răspuns:

Ti s-a intamplat asta?straight face
Eu cred ca a fost viswinking

| Florin_2297 a răspuns:

Pai m-as simti mai tanara ca niciodata avand in vedere ca am 2000 de ani de cand traiesc pe Pamant ca si aceasta natie de om laughing

| AnDa_9883 explică:

Pt. interesul tau; x NaTo pRinTzu` diN 9mAy; x am 15 ani.Am pus intrebarea din curiozitatea de a afla ce spun ceilalti. Daca nu iti place intrebarea nu raspunde la ea.

| gogusamsung a răspuns:

În primul rând m-aș lăsa de LSD

| Eu.si.atat a răspuns:

Faza asta parca este din filmele S. F.
Sincer? Nu stiu. thinking
Tu?

| -'anonimaA'-anti-fundita- a răspuns:

E o fantezie.ink sunt tanara nu ma gandesc la asa cevalaughing

| Iulika96 a răspuns:

Ce intrebare mai e si asta...Chiar ai patit asa ceva ca ar suna ca si cu s-ar intampla in basme... Oricum daca as pati eu asa ceva as intra in depresie dupa care cred ca m-as trezi din vis big grin