Normal ca aceste lucruri nu sunt placute. Insa durerile cele mai mari sunt cele sufletesti. Te simti foarte aiurea cand nu esti multumit de corpul tau, cand esti tradat de prietenii adevarati sau acestia lipsesc mereu. O lovitura fizica trece usor, una sufleteasca mai greu.
In toate situatiile astea si in multe altele si mai incurcate le-am tratat cu umor.Cu umor negru sau umor neutru
Cel mai mult ma deranjeaza in timpul meu liber e sa ma bazaie cineva la cap. Urasc asta
Sa ma supar pe asfalt? Nu cred. Cu ce e el de vina ca eu m-am trantit in el? Statea saracul asfalt linistit si eu m-am trezit sa-l calc in picioare si apoi sa-l mai si lovesc.
Cel mai mult ma supara rutina. Si faptul ca nu prea am timp liber.
Nu m-as supara pentru ca inseamna ca nu am avut grija cum am mers si probabil m-ar umfla rasul
nu fac acrobatii
Acum depinde daca as avea un eveniment la care ar trebui sa particip iar eu sa fiu accidentata rau cred ca m-as supara
Nu cred ca voi ajunge niciodata la 100 de kg poate atunci cand oi fi gravida desi nu cred eu daca am mai mult de 47 de kg deja incep sa mma crizez
Nu prea am timp liber asa ca nu are ce sa ma super poate lipsa lui
RASPUNSURI:
@cornculapte Da. Suna amuzant. Dar totusi, te-ar dura foarte tare daca ti-ai scranti/rupe piciorusu' cazand pe jos :S
@Bacemi Suna ceva phsihologic vorbind, foarte inimos. O durere de cazut poate trece mai usor decat ai crede. Dar cea mai rea cale sa iti lovesti inima e sa vezi pe cineva la spital, sau mort.
@Razvan Suna ciudatel...dar ma rog.
Davyduchiha2001 întreabă: