Heii. DAAA sper ca el sa castige.are o voce minunata, danseaza bine si e si suuper dragutss.aici trebuie sa te contrazic eu sunt cea mai mare fana glumesc. oricum pupiciii >
Da si mie imi place f mult de el! il ador...si da as vrea ca el sa castige...
si sincer iti zic ca si eu sunt una dintre cele mai mari fane!
te pupici
Adrian merita sa castige. E chinuit de soarta. L-am votat si in semifinala si il voi vota si in finala!
El va castiga...are cel mai mare numar de fani, are pe facebook mai multe pagini, una are 29000 likes, alta 25000. El va castiga pentru ca va primi cele mai multe voturi.
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:X
EU pot sa spun ca, chiar as vrea sa castige el.chiar are sanse:*
gata cantaret ma fac lol glumesc... sincer nu merita sunt alti mai bun. de exemplu narcis iustin ianau
Eu am 3 favoriti adrian tutu cosmin agache luca valentin narcis iustin ianau nu ar trebui sa castige oricum o sa se umple de bani ca decat 2 in lume mai sunt ca el nici rebeca neacsu oricum o sa se umple de bani astia 2 din cauza vocilor
Mie mi-ar placea f mult are o voce super si in plus isi compune si melodiile(sa numai zic ca i-a murit parintii si in plus de asta e din focsani si il stiu din vedere a fost cu fratemiu la liceu ) si normal ca tin cu el
Eu sunt sigura 99.9% ca el va castiga.E cutremuratoare povestea lui. DESIGUR, mi-ar place sa castige!
BeByTzZa întreabă: