| iseewhatyoudidthere a întrebat:

Timpul liber este plictisitor... vreau niste idei de non-plictiseala, va rog.ca sa imi iubesc si eu timpul liber happy

5 răspunsuri:
| DraGfirE a răspuns:

Pai te uiti la seriale,te joci diferite jocuri,iesi afara cu prietenii, citesti o carte, joci conquiztador etc.

| Krysthyne a răspuns:

E o prezumtie legata de timpul liber atunci cand dispui de el,ca este plictisitor,dar nu este asa,ti se intampla sa nu te gandesti la pasiunile tale si la lucrurile pe care adori sa le faci si alta data nu aveai timp sa le faci.Pur si simplu fa un top al actiunilor ce nu te plictisesc in functie de personalitatea ta.
Eu,de exemplu,ador sa vizionez filme,sa ascult muzica (uneori mai tare,alteori la casti), relaxata in propriul pat, sa dansez. Iubeste timpul liber pentru ca s-ar putea sa fie momente cand iti va fi foarte dor de el.Carpe diem.

| krmen a răspuns:

Citeste o carte, asculta muzica, uita-te la un film sau un serial, iesi la plimbare, mergi la sala, du-te la teatru...astea ar fi cateva idei.

| iseewhatyoudidthere explică:

Poezii, wtf.ok.

| iseewhatyoudidthere explică:

Multumesc de sfat. sunt fata, by the way laughing din ce zici tu reiese ca sunt baiat.