Titanic deoarece este mult mai romantic acolo este viata personaje reale in Avatar e facut totul pe calculator.totul e fake fara viata
De ce sa alegi? Doar is 2 filme in stiluri diferite.
Daca era sa alegem intre doua filme SF sau 2 de dragoste. mai era. dar asa. merg amandoua. Depinde de moment.
Avatar... mie imi plac mai mult SF''urile, sa aiba cat mai multa actiune.nu imi plac filmele siropoase gen Titanic asa sunt eu si din cauza asta aleg Avatar
Cu siguranta Titanic:X! O poveste romantica si fictiva despre intalnirea a doua destine pe "nava care nu poate fi scufundata" Titanic Superb film!:X
Titanic. Avatar e pentru copii. 3D, chestii, trestii.
Titanic e baza. Surprinde aspecte ale vietii intr-o maniera superba.
Amandoua ... fiecare ii special si diferit in felul lui, Titanic ii de dragoste, Avatar ii SF. Titanic te surprinde prin dragostea celor doi :X, Avatar te surprinde prin imaginea acelei lumi. Mie sincer, mi-au placut amandoua, ambele filme merita vazute.
P. S... amandoua sunt semnate "James Cameron", deci sunt bune.:X
Ambele mi se par niste porcarii ordinare. Primul in loc sa se concentreze mai mult pe nava, o face pe o poveste de dragoste penibila. Al doilea foloseste niste imagini frumoase sa ascunda actiunea incredibil de simplista, stereotipica si plictisitoare. Ghici ce?! Pentru majoritatea chiar a mers. Da, atat de idioti sunt oamenii. Cameron s-a dovedit un geniu in a face bani pe spatele prostilor, cu filme superfluu si bidimensionale; de ce sa faca ceva bun cand majoritatea oamenilor sunt la fel de sumari ca filmele pe care le scoate? Nu aleg pe niciunul pentru ca ambele imi jignesc inteligenta. Daca ar fi totusi sa aleg ceva, cu arma la tampla, as alege Titanic fara sa ma gandesc de doua ori.
Și Titanic dar și Avatar, pentru că în Avatar vrea să se explice cât de răi sunt oamenii, tot ce vedem credem că este al nostru și am distruge tot ce ne iese în cale ca sa obținem acel lucru. Iar Titanic este bazat pe o poveste reală ceea ce îl face mai special decât orice alt film.
Yurisa întreabă: