Ce drăgut, nu știu dacă te confund dar cred că tot tu ai postat mai demult că îți dorești un copil, mă bucur că s-a întâmplat, să crească bine și sănătos. Nu văd de ce să nu mergi la mare, alege o stațiune mai liniștită și un hotel care să respecte normele impuse de situație. intră pe grupu de Facebook „am fost acolo" sunt recomandate multe astfel de locuri
Sarcină usoară, mergi la Brasov sau Bușteni este aer curat si te vei relaxa. Numai bine.
Felicitari si ...sarcina usoara!
Evita aglomeratia si infectia cu covid. Amana plecarea in concediu pana cand trece virusul, chiar nu merita sa risti a te infecta acum, cand ai un sufletel in pantec.
marea este NU categoric, din cauza prostimii care au dat garmada si acum isi dispusa covidul si-l duc acasa familiei.
Pleaca dimineata devreme, undeva la munte, singuri si intr-o zona f retrasa si nemabtura de turisti (neaglomerata) si intorceti-va seara, acasa la voi.
Felicitări! Numai bine pentru tine și pentru micuț! Nu renunță la concediu, oricui ii prinde bine un concediu, la mare e frumos și poate fii și liniștit.
Inchide TV ul si mergi linistita.
Felicitari! Si eu incep sa ma gandesc la un kinder.
Sincera sa fiu nu m-am mai uitat la TV de ceva vreme, nici nu mai stii ce sa crezi. Renunt mai mult la mare ca sunt din Bistrita su cred ca o sa fie cam multe ore si o sa fie mai greu un pic. Si multumesc!