Bloody Mary nu e nici o fantoma si nu are nici o legatura cu onglinzile din baie.
Bloody Mary a fost denumita regina Angliei, Maria Tudor( a domnit intre anii 1553-1558 sau ceva de genul, in timpul dinastiei Tudorilor).
A fost denumita asa pentru ca a ucis un numar considerabil de opozanti religiosi.Bloody=sangeros... acum intelegi?
Si cand eram mai mica(12-13 ani) am incercat si eu sa "o invoc" si nu s-a intamplat nimic. Deci n-are nici un sens sa te stresezi
Sunt niste idioteni, nu mai crede si tu in tot ce vezi blody mary a existat de mult, si legenda e mai mult falsa, toti colegii mei de clasa au facut chestia aia in fata oglinzii, si nu sunt morti traiesc ....ma rog nu iti fie frica ca nu ai de ce. de o poveste ireala. funda?
Daca eram fratele tau te incuiam intr-o camera si iti puneam camasa de forta
Va credeam mai intelienti. Cum sa fie, ma, adevarata?! Ce suntem in filmele alea ieftine?
Da! Am incercat.Cu luminile aprinse(in baie la scoala). Cand am zis de vreo 7 ori(ca sa zice de 13 ori)s-au stins luminile si a inceput sa se auda un fel de vuiet. Nu ai de ce sa iti fie frica.
Si eu am 11 ani si prima data cand am auzit de bloody mary imi era frica sa trec pe langa o oglinda, dar acum nu imi mai e.
Si am incercat si a doua oara, dar doar cu o prietena.Am rostit de vreo 3 ori apoi a aparut o luminita si ne-am oprit.Am fugit din baie pe hol
In fine poate e reala poate nu.Dar eu iti spun ca nu ai de ce sa iti fie frica. Faza ca te omoara...nah...nu cred.
Eu am 12 ani si am mai patit din astea Nu t-i mai fie frica, invingeo, alea o scris niste oameni care inventau povesti. Nu este adevarata Nu-ti mai fie frica, te rog, fa-o pentru mine:*
Ce dragutx o voi face promitxxx vrei sa orbim pe mess? id-ul meu e alexandraimbrea@ymail.com
Ok, Vezi ca id-ul meu este grizbogrizbo :X:X:X:X:X
Sigur este ista ca nu merge
Eu te-am adaugatx
Nu trebuie sa-ti fie frica! Ea nu exista sau ma rog poate exista.Eu am 13 ani si am trecut prin multe chestii care m-au speriat si mereu imi ziceam :nu te mai gandi asta e rodul imaginatiei tale.Si stiu ca ce faceam sa scap de temerea asta era o cam ciudat dar tot ascultam muzica romantica si a mers.Treaba e ca daca tu lasi intunericul sa te cuprinda, nu-l lasa.Si daca totusi te cuprinde ...am sa-ti zic ce am invatat in viata.E de ajuns sa ai o raza de lumina ca sa iesi din intuneric.Cauta o perosana cu care sa vorbesti, o persoana cu care te intelegi bine de exemplu cea mai buna prietena. Daca vrei da-mi id-ul tau si vorbesc eu cu tine, doar daca vrei sau daca nu ai cu cine.Cum vrei.Sa nu-ti fie frica pentru ca ea nu exista e doar imaginatie.
Ti-l dau prin mesaj
Ok ...astept
Buna! In primul rand sunt doar legende, ce tu acum crezi in spridusi si in pegasus ..Nu-ti mai fie fica si oricum, este zi, nu e noapte ca sa zici ca vai imi e frica ..Stai linistit si nu te mai interesa de ea cu timpul vei uita. Esti fata mare! Nu mai fii asa fricoasa!