| Nutella123456789 a întrebat:

Tocmai am descoperit pe pielea cainilor mei niste capuse cred ca erau capuse asa mai portocalii si foarte mici bine infipte in piele si in jurul lor pielea e rosie. Cum nu se pot scoate am dat cu spirt pe ele. Vor muri de la spirt?

Răspuns Câştigător
| AnaMaria1453 a răspuns:

Stiu...si cainele mau avea vreo 10 ca am mers impreuna in padure vara si le ia de pe frunze iarba bla bla. deci sunt ca niste paianjeni mici si in spate duc o punga ca de cauciuc galbena sau maro sau rosie. deci eu le scot cu degetele ca, cu penseta nu cred ca reusesc. si prinzi de saculetul ala al lor si le tragi usor pana se scot. ai grija sa nu le rupi ca se baga in piele si fac oua si iti poate muri cainele. mie nu mi s-a rupt niciuna. dupa ce le-ai scos uitate la ea sa vezi daca isi misca pisiorusele negre sa vezi daca nu ai rupt-o cumva si apoi arunc-o undeva in foc in wc unde vrei tu. si dati catelul cu spirt pe zona aceea. caci daca sta mult gandacul ala acolo se face o galma si ii suge sangele la catel si apoi intra pe sub pielea lui. si poate sa moara ai mare grija sa le scoti pe toate si vezi sa nu iti intre si tie. alea se numesc capuse... funda? app nu ezita si scoatele imediat!

5 răspunsuri:
| Deutza06 a răspuns:

Nu cred..stiu pe cineva care le. a scos cu ajutorul unei pensete. dar cel mai bine ar fi sa ii duci la un medic veterinar

| ave1994 a răspuns:

Nu vor muri. Ele sunt in piele( deci pot lua sange astfel cainele se poate simti mai rau si tot mai rau, etc.). Ar fi bine sa le iei cu o penseta. happy Ti-am fost de ajutor? Funda?

| gabytza387 a răspuns:

Cum sa nu se poata scoate dar nu tie scarba poti sa le scoti happydaca nu n ai sanse cu spirt in nici un caz happy

| bostoaica a răspuns:

Incearca sa le scoti cu penseta. dar vezi ca exista si riscuri. daca ramane capu inauntru e cam aiurea..sa le tragi si sa ti bine mana pe penseta..sa nu ramana nimic inauntru.

| Nutella123456789 explică:

Nu reusesc cu penseta.