| e m i l y a întrebat:

Tocmai am terminat de urmarit toata seria Inuyasha si mi-a placut super mult. Ce alte anime'uri in genul asta mai stiti? big grin

6 răspunsuri:
| IsabelaBianca a răspuns:

Unul dintre primele anime-uri aparute la noi in vremea copilariei mele. Sunt sigura ca ai auzit de el. Sailor Moon. E cel mai smecher. Alt anime mai bun nu s-a mai facut. Parerea mea.

| Derye a răspuns:

Urmareste Durarara!, Ghost Stories, Fairy Tail, One piece, Soul Eater and so on.

http://www.nwanime.com/categories/

Aici! :)

Le poti urmari si online, acolo!

| Meandjustme a răspuns:

HMM... ti-as recomanda Kaichou wa maid -sama, Paradise Kiss, Kimi ni todoke etc.

| ilisium a răspuns:

Ai putea sa incerci alte seriale realizate de Rumiko Takahashi, creatoarea lui Inuyasha. Posibil sa iti placa Ranma 1/2, Rin-ne, Masion Ikkoku, etc.
Ai putea sa incerci Gintama, One Piece, Cowboy Bebop, Black Lagoon, Outlaw Star, Samurai Champloo, Rurouni Kenshin, acestea au un story mai complicat, si o cantitate rezonabila de actiune.
S-ar putea sa te atraga Escaflowne, un anime care imi placuse cand eram mic, il urmaream seara la 11-12 pe MTV-ul nemtesc. Howl's moving castle, Princess Mononoke, Haibane Renmei, Fruits Basket, Nausicaa, Ponyo, Grave of the fireflies, toate cu un sotry foarte bun, insa nu prea gasesti lupte prin ele.
Banui ca ajung recomandarile pentru inceput.

Vizionare placuta,
ilisium

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://usaghi-tsukino.mybrute.com

| Shiori a răspuns:

Pe ce site ai vazut toate episoadele din inuyasha? Cate episoade sunt de toate?