Stiu ca sunt minunate episoadele...sunt 6 in total prmul pe care l-ai vazut am uitat cum se nuemste al doilea e "razboiul clonelor"al treilea e "razbunarea lui sith" a 4 e "o noua speranta" iar pe ultimele 2 iar le-am uitat...
Oricum am vazut si eu f\ilmul dar maaaai demult si din cate imi amintesc au incercat sa faca pe regina sa semneze ceva si au blocat toate caile de acces in tara... apoi au atacat capitatla pentru a captura regina dar cei doi jedi au ajutat sa scape...
In a doua parte incepe razboiul si anakin se insaora
In a treia parte moare sotia lui anakin si el trece de partea intunecata
a 4 parte ( ultimele 3 parti sunt facut prin ani 70'; 80' iar primele 3 parti sunt facute in ani 2000) copiii lu anakin sunt descoperiti... si distruge steaua morti
a 5 parte lupte faine si cineva e laut prizonier
a 6 parte luke (copilul lu anakin) afla cien e tatal sau de aici si replica "eu sunt tatal tau" si totul revne la normal
Ma bucur ca tu ai putu vedea totul asa de la cap coada ca eu si alti su vazut imi intai ultimele 3 parti si apoi primele
bafta!
Federatia Comertului a atacat Planeta Naboo pentru. ca Regina Amidala nu a acceptat sa semneze un tratat pentru. ca separatisti vroiau sa atce Republica(Vechea Republica) asa ca au atacat Nabooul.Padawanul Obi-Wan Kenobi si Maestrul sau(am uitat cum il cheama)au plecat sa o salveze pe Regina.Pana la urma maestrul lui Obi-Wan Kenobi moare si Anakin Skylaker devine padawanul sau. Sper sa-ti placa filmul.Si nu-l uri pe Anakin pentru. faptele sale, te rog.Salut!