| SnicK a întrebat:

Tocmai de 2 minute m-a sunat cineva si imi radea ciudat in nas... un stil "ahahahaa devil" Cum as putea sa aflu numarul am auzit ca la unele telefoane se poate afla numarul ascuns?
Am Nokia N70 Pe Orange.Mersi

Răspuns Câştigător
| radu a răspuns:

1) nu stiu daca poti afla. nu cred decat daca te duci si vorbesti cu aia de la orange
2) daca afli alta metoda sa-mi zici si mie
3) ala care tea sunat sigur tie prieten si vrea sa faca unpic misto de tinewinking
4) nu te strofoca prea mult la chestia asta cu timpu persoana respectiva se ve da de gol singurawinking

5 răspunsuri:
| georgiana a răspuns:

Nu mai pune totul la suflet, sunt unii care polueaza aerul degeaba.

| EUSIATIT a răspuns:

100% nu vei putea indiferent de telefon. nu te obosi. nu mai raspunde. sau zii ceva daca apuci daca nu schimba nr. dar cel mai bine nu rasp la NR privat si gata sau respinge

| ana125 a răspuns:

Poi daca esti pe abonament da daca nu incearca la oranje sau la pe ce esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, din intrebarea ta se intelege alta chestie! Esti cuprins/a de boala reclamelor, de acele reclame mincinoase, inclusiv la telefoane. Nu draga, telefonul este telefon si " din " el nu poti afla nr care te suna. Numarul de telefon apelant iti este trimis pe telefon de catre reteaua telefonica, aparatul nu are treaba cu asa ceva indiferent cit ar fi de " destept ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca esti pe abonament, iar asta se poate la cererea politiei.
Nu cred ca o sa afli, daca ti-a ras care e problema? De ce nu ma suna si pe mine sa-mi rada, rad si eu mai tare ca ellaughing

Eu acum 2 ani am aflat un nr de telefon cu ajutorul politiei, dar primisem amenintari si santajuri.

Eu ma bucur cand ma suna cineva sa rada sau sa faca glumelaughing decat sa ma injure...HAHAHAHA!laughing