Pai am avut si eu 2 perusi (fata si baiat) si am decis sa le iau o cusca destul de incapatoare pentru ca atunci cand s-au facut mai mari femeia a facut pui asa ca a mai trebuit sa adaug o cutie mai mica unde sa isi tina ouale. Mananca mancare speciala pentru perusi, o gasesti la magazin si poti sa le mai iei si restul de accesorii necesare (o chesti ca sa muste din ea e.t.c) sa nu le dai paine pentru ca sunt predispusi la obezitate si pot muri si in niciun caz sa nu mai aduci in cusca inca o femela sau un mascul pentru ca o sa se bata intre ei. Daca vrei sa nu mai faca galagie le poti acopri cusca cu un cearceaf si presupunand ca e noapte vor tacea. Eu asa faceam cu ai mei. Oricum sunt foarte draguti mai ales daca ai rabdare si ii inblanzesti. Succes
Ati multumesc foarte mult imi va fi de mareee ajutor!
Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre perusi, iti recomand un site care are o categorie dedicata lor si care reprezinta un ajutor de nadejde, site-ul este Animale de companie iar categoria dedicata perusilor este informatii despre perusi mult succes cu noi tai prieteni inaripati.