| AndreeaG a întrebat:

Tot am auzit... Iar unii colegi mi-au zis sa imi fac si eu cont pe Metin sau pe 4Story. Dar habar nu am... Voi ce parere aveti despre aceste 2 jocuri? Merita incercate? Daca da, de ce, daca nu, de ce? Multumesc frumoshappy

18 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Sunt jocuri pe care e bine sa le joci atunci cand nu ai nimic de facut, nu ai prieteni. Dar iti mananca viata, devii dependent si nu prea intelegi nimic din ele oricum.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Nu merita incercate.
Sunt naspa si creaza dependenta (daca iti plac).

| hugo a răspuns:

Am ajuns la lvl 31 in 2 saptamani...happyl-am rupt pe domnul metin inainte...pana ce m-am plictisit! Nu trebuie sa omori animale, trebuie sa omori si animale si oameni, sa spargi metine(pitre pretioase) sa faci misiuni si multe alte chestii, putin complicat dat asta'i farmecul!happy

| xjustfearless a răspuns:

In metin e naspa...trebuie sa omori animale...si nu mi se pare deloc dragut.
cat despre celalalt nu stiu nimic

| Kanghu a răspuns:

Metin2 = naspa. Iti zici daca vrei un mmorpg de calitate joaca SilkRoad sau Cabal Online.

| →s ♥ ą← a răspuns:

Metin 2:X super tare jocu>big grin

| AndreeaG explică:

Acelasi lucru le-am spus si eu.Si in plus, nu prea stau in caracterul meu astfel de jocuri:-s

| Ea.e. a răspuns:

Sunt naspa aman2

am jucat si eu

| M.D.Eveline a răspuns:

Metin... ce chiar daca is fata am voie sa joc metin.este un joc cu lupte, bataie, trebuie sa iei chestii...

| dada_2571 a răspuns:

Dezavantajul e ca "te prinde flama" si nu mai ai timp de lucruri cu adevarat importante.

| droomather a răspuns:

Cel mai misto joc din istorie METIN 2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu-mi place metinoh go on... dar joc 4Story:X:X:X am lv 76 razboinik

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unu zic ca incerci metin2 deoarece are grafiga faina decat 4story

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nah, jocurile gratuite in general sunt naspa. Ti-ar recomanda World Of Warcraft ca joc in acelasi stil, e cel mai bun MMORPG.si poti sa joci pe server privat pe gratis. dar daca spui ca nu iti sta in caracter sa joci astfel de jocuri.nu juca thinking

| ana_8188 a răspuns:

Mmm sincer am jucat si eu o prioada metin pana am ajuns la lvl 26 este un joc interesant poti sa fii ce vrei u de la ninja la razboinic la sura si saman si poti fi fata sau baiat au loc nunti poti sa calaresti si chiar sa faci rost de rochie de mireasa ca sa te casatoresti e interesant acum depinde de tinewinking

| AronStone a răspuns:

4stoty ii cel mai fain joc grafica ii misto si cresti usor am facut in 2 luni lv 60 si ceva au mai multe clase faine in 4story poti inota si poti sa mergi pe munti in metin2 nu poti pe metin nu-i fain in 2 zile fac lv 18 si ce armurile iti esueaza de asta nu joc metin2 ii naspa cine il joaca ii prost scade notele la scoala naspa eu am jucat eram dependent pana am scazut nu notele am crescut intr-un an lv 41 pe metin2 si pe 4 story 2 luni lv 60 nabig grin

| boy111 a răspuns:

Deci metin2 e super tare iar 4story e slabut are detalii slabe nu e fain

| janul a răspuns:

Da metin ie ok dar 4 story nu stiu cred naspa un joc plin de fraieri